Σοβαρότατη Καταγγελία: Οι στρατιώτες έχουν οδηγίες αν δουν μετανάστες να αφήνουν το αυτοκίνητο και να φεύγουν!!

«Υπάρχει γραπτή οδηγία στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που μετακινούνται στον Έβρο, να αποφεύγουν τους παράνομους μετανάστες. Αν τους κλείσουν το δρόμο, να τους ζητούν στα αγγλικά να απομακρυνθούν. Αν και αυτό δε γίνει, τότε να εγκαταλείπουν το υπηρεσιακό όχημα, αφού πάρουν τα κλειδιά και να απομακρύνονται».

 

Την καταγγελία έκανε στον Focus FM και την εκπομπή «Διπλός Ελληνικός» με το Στέφανο Δαμιανίδη και τον Αντώνη Οραήλογλου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτατκος» Κομοτηνής, Κώστας Καραϊσκος.

«Οι συγκεκριμένες οδηγίες περιλαμβάνονται σε corpus οδηγιών προς τους στρατιώτες, είναι απόρρητες και δεν είναι εύκολο να αποδειχθούν. Είναι ταπεινωτικό, δεν συνάδει με την στρατιωτική ιδιότητα και τον στρατιωτικό όρκο», δήλωσε ο κ.Καραϊσκος.

Παρεμβαίνοντας στην ίδια εκπομπή, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Σπάρτακος», ανέφερε, ότι εστάλη ήδη επιστολή προς το ΑΓΕΣ, η οποία κοινοποιείται στον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υπουργό Εθνικής Άμυνας. 

ΗΧΗΤΙΚΟ https://www.youtube.com/watch?time_continue=353&v=kBKbsXFUP9k&feature=emb_logo

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Σοβαρότατη Καταγγελία: Οι στρατιώτες έχουν οδηγίες αν δουν μετανάστες να αφήνουν το αυτοκίνητο και να φεύγουν!!”

  1. Αυτός ο ξεφτιλισμένος μπουμπούκος που έλεγε : Όταν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα πάψουν να έρχονται απ΄μόνοι τους, που βρίσκεται τώρα; Γιατί λούφαξε; Μπάσταρδε έρχεται η ώρα σας

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s