Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο.

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Νίμιτς εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Μανώλης Γλέζος. Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς παραμένει σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του, όπως είπε, ο διοικητής του ΝΙΜΙΤΣ κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθηση του στην καρδιολογική κλινική, όπου θα παραμείνει εκεί για τουλάχιστον εάν 24ωρο. Ο Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη για έλεγχο νευρολογικής πάθησης η οποία ελέγχθηκε, όμως χθες το πρωί οι γιατροί έκριναν ότι λόγω της κατάστασης της υγείας του έπρεπε να μεταφερθεί στη καρδιολογική κλινική.

Εν τω μεταξύ, τον Μανώλη Γλέζο επισκέφτηκε στο νοσοκομείο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να του συμπαρασταθεί και να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του κόμματος επισκέφτηκε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς στο ΝΙΜΤΣ, φεύγοντας από τη Βουλή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος, βλέποντας τον πρώην πρωθυπουργό, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια σύντομη συζήτηση. Συγκεκριμένα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, παρότρυνε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προσέχει, ενώ εκτίμησε πως μπορεί τώρα να είναι δύσκολα τα πράγματα για το τόπο και για την Αριστερά, αλλά του εξέφρασε την διαίσθησή του ότι τα πράγματα στο μέλλον θα πάνε πολύ καλύτερα.

Επίσης, ο Μανώλης Γλέζος ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να μεταφέρει την αγάπη του προς όλους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, από την πλευρά του, του ευχήθηκε περαστικά και του διαβίβασε τις ευχές όλων.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s