🇬🇷 ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ και η μούγκα των ΜΜΕ – Οι «πατριωτάρες» από τα λιντλ που έλεγαν για το Υπερταμείο που είναι; 🇬🇷

Αυτές τις ημέρες ο πρώην ΟΤΕ και νυν Deutsche Telekom ξεπουλάει την τελευταία θυγατρική της στα Βαλκάνια. Η Deutsche Telekom ξεπουλάει τα ασημικά που αγοράστηκαν με το αίμα του Ελληνικού λαού για να γεμίσει τις τραπεζικές θυρίδες την Γερμανία και την Ελβετία.

Γιατί ο πρώην ΟΤΕ και νυν Deutsche Telekom έχει γίνει μια τεράστια εργασιακή γαλέρα, οι Γερμανοί στα έσοδα κι οι Ελληνες υπάλληλοι 6ήμερα, 6ωρα με 500 ευρω μηνιάτικο κι αν σας αρέσει.

Το ίδιο ξεπούλημα, όπως το έγκλημα του ΓΑΠ στον ΟΤΕ λέει με…υπερηφάνια θα εφαρμόσει ο Κωστής Χατζηδάκης στην ΔΕΗ ! Ψηφίζεις ΝΔ και κυβερνάει το φάντασμα του Σημίτη και του ΓΑΠ

Γιατί το κάνετε αυτό στην πατρίδα κύριε υπουργέ;

Κι επειδή οι πατριωτάρες έλεγαν για το Υπεραταμείο, επειδή δεν πρόκειται να το μάθουν από τα παπαγαλάκια, η περιουσία είχε περάσει στο ΤΑΙΠΕΔ με το οποίο οι ξένοι μπορούν να ξεπουλήσουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Από το 2015 δημιουργήθηκε το Υπερταμείο όπου η Ελληνική περιουσία ανήκει για 99 χρόνια και κάθε τυχών πώληση πρέπει να περάσει πρώτα από την Βουλή κι όχι από την Γερμανία.

Που είναι οι πατριωτάρες να μας πουν για την ΔΕΗ;

netakias.com

3 σκέψεις σχετικά με το “🇬🇷 ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ και η μούγκα των ΜΜΕ – Οι «πατριωτάρες» από τα λιντλ που έλεγαν για το Υπερταμείο που είναι; 🇬🇷”

  1. Σήμερα κοινοποίησα και το άρθρο αυτό της Ολυμπίας με το εξής σχόλιο:
    ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΊΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    Αρέσει σε 1 άτομο

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s