Τατσόπουλος και ΣΙΑ επιτίθενται στον ΠτΔ επειδή εκθείασε την …Ελληνικότητα του Στέφανου Τσιτσιπά!

Όχι, δεν τα έχουμε δει όλα σ’αυτή τη χώρα. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα. Σήμερα, ο κύριος Τατσόπουλος και άλλοι επιφανείς αρθρογράφοι του σημιτικού καθεστώτος, φτάνουν στο σημείο να επιτίθεται στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, επειδή εκθείασε την ελληνικότητα του Στέφανου Τσιτσιπά! 

«Απέδειξες, στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και όχι μόνο, τι σημαίνει Ελλάδα και τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας» ήταν τα θερμά λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας στον μεγάλο έλληνα αθλητή.

Λόγια που φυσικά εκφράζουν κάθε έλληνα. Κυρίως όμως εκφράζουν τον ίδιο τον Στέφανο που σε κάθε ευκαιρία, δεν πανηγυρίζει μόνο κρατώντας την ελληνική σημαία, αλλά δηλώνει την υπερηφάνια για την καταγωγή του!

Κάθε Έλληνα εκτός φυσικά από τους νοσταλγούς του Σημίτη. Που τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Στέφανος δεν είναι κανονικός έλληνας, αλλά είναι σοβιετικός, «ημίαιμος», και ότι άλλη αντεθνική αρλούμπα τους έρθει στο κεφάλι. Ό,τι ακριβώς έκαναν οι φασίστες και ρατσιστές με τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ο νεοφασισμός και η ακροδεξιά στην Ελλάδα είχε πάντα στενές σχέσεις με το σύστημα Σημίτη, το οποίο άλλωστε υπηρέτησε πίστα.

Αποδεικνύει επίσης γιατί το σύστημα Σημίτη απεχθάνεται τον Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος σε κάθε ευκαιρία ενώνει τους έλληνες, ενώνει το έθνος. Τιμώντας στο ακέραιο τον θεσμικό του ρόλο.

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s