Με πυγμή ηγέτη ο Αλέξης Τσιπρας σε μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις του στο δελτίο ειδήσεων του open με την Νίκη Λυμπεράκη.

55E90717-5FA2-488A-946C-37A246015C31 Με πυγμή ηγέτη ο Αλέξης Τσιπρας σε μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις του στο δελτίο ειδήσεων του open με την Νίκη Λυμπεράκη.

 

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Με πυγμή ηγέτη ο Αλέξης Τσιπρας σε μια από τις καλύτερες συνεντεύξεις του στο δελτίο ειδήσεων του open με την Νίκη Λυμπεράκη.”

  1. Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη συνέντευξη του Τ. Νομίζω ότι ο λόγος του ήταν μετρημένος και τεκμηρωμένος, όμως δεν είχε τη σπίθα και τη δυνατότητα να εμπνεύσει άλλους, πλην των ήδη πεπεισμένων. Ήταν κουρασμένος, χωρίς πάθος. Η δημοσιογράφος ήταν σαφώς μεροληπτική (εναντίον του), διέκοπτε πολύ ενοχλητικά (για εμάς, δεν ήταν στρίμωγμα στον Τ.) και, δεν θα πω «εντεταλμένη», γιατί δεν τη γνωρίζω (και μετά τη συνέντευξη δεν πρόκειται να δω δελτίο της), αλλά με έκανε διαρκώς να σκέφτομαι αν θα φερόταν το ίδιο προς τον πρωθυπουργό ή προς κυβερνητικά στελέχη. Όχι, δεν ήταν καλή δημοσιογραφία αυτό που είδα. Κρίμα…

    Μου αρέσει!

  2. Δεν μπορεί να έχουμε περάσει περισσότερο κάτω από το μηδέν.Κάποιοι άνθρωποι σε αυτά τα χώματα αντέχουν ως προς την λογική και την κρίση. Κάτι μυρίζει άσχημα συνολικά στην πολιτική ηγεσία της χώρας. Πόσο θα κρατήσει το όλο σκηνικό είναι θέμα χρόνου. Ούτε κουρασμένος, ούτε άσχετος ο Αλέξης. Πολύ σφιγμένος ώστε να παρουσιάσει εικόνα χαλαρή.
    Μα εσύ λαέ βασανισμένε που να γύρεις να κρατηθείς?

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s