Ο Μητσοτάκης που – άγνωστο πως και γιατί – βρέθηκε στο Λονδίνο, αποκάλεσε «τουρίστα» τον Τσίπρα!!

Ημέρες Βαβυλώνας. Χθες η Ελλάδα ανακάλυψε έκπληκτοι ότι ο Μητσοτάκης δεν βρισκόταν στην Αθήνα. Βρισκόταν στο Λονδίνο για τουρισμό, πήγε μάλιστα να μπήκε το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά. Το γεγονός ότι ο Στέφανος κέρδισε, ήταν η αφορμή για να μάθουμε πως ο Μητσοτάκης βρισκόταν στο Λονδίνο. Για να μας πουν τα μέσα ότι ο Μητσοτάκης δεν είναι γκαντέμης, αλλά έφερε γούρι στον Στέφανο!

Σήμερα λοιπόν, ο Μητσοτάκης έβγαλε ανακοίνωση και αποκαλεί τουρίστα τον Τσίπρα. Προσέξτε, από όλους τους χαρακτηρισμούς που θα μπορούσε να δώσει, επέλεξε την λέξη τουρίστας! Δηλαδή, ο τουρίστας πρωθυπουργός αποκάλεσε τον Τσίπρα με χαρακτηρισμό που θα μπορούσε άνετα να τον μονοπωλεί ο ίδιος.

Αλλά να μην αδικούμε και τον Γιώργο Παπανδρέου, που τον έψαχνε η Ελλάδα την ώρα που καιγόταν, και αυτός έτρωγε σούσι με τον Μαργέλλο πάλι, τι σύμπτωση αλήθεια, στο Λονδίνο!

Την ίδια στιγμή, το χρηματιστήριο βουλιάζει, τα ελληνικά ομόλογα είναι στον πάτο της ευρωζώνης, η ανεργία τον Οκτώβριο κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ των τελευταίων 18 ετών, η αγορά βουλιάζει με πτώση 30%, Αλλά ο κύριος Μητσοτάκης δεν σκάει και πήγαινε στο Λονδίνο. Ελπίζουμε να μην δούμε σε λίγους μήνες πάλι το Δ.Ν.Τ. να έρχεται ως σωτήρας και τον κύριο Μητσοτάκη να ακολουθεί το παράδειγμα του Γιώργου Παπανδρέου. Το ελπίζουμε ειλικρινά.

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s