Λύσσα της Τουρκίας κατά του Προκόπη Παυλόπουλου για την θριαμβευτική επίσκεψη στην Αρμενία

Ολόκληρη η κατάπτυστη ανακοίνωση της τουρκικής κυβέρνησης

«Διαπιστώνουμε ότι η Ελλάδα συνεχίζει να παίρνει θέση δίπλα σε κύκλους εχθρικούς προς την Τουρκία και να υποστηρίζει τις εις βάρος της χώρας μας απόψεις αυτών των κύκλων ή να στηρίζει τη στάση τους.

Δεν ξεχάσαμε ποτέ τα βασανιστήρια της Ελλάδας προς τους Τούρκους και τους άλλους Οθωμανούς πολίτες κατά τη διάρκεια της ιστορίας.

Είναι πολύ γνωστό ότι η Ελλάδα εξολόθρευε συστηματικά Τούρκους και Μουσουλμάνους σε αυτή την περιοχή κατά τη διάρκεια της ανεξαρτησίας της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία αλλά και έπειτα.

Ακόμη και σήμερα η Ελλάδα εξακολουθεί να υιοθετεί απάνθρωπες πρακτικές απέναντι στην Τουρκική Μειονότητα στη χώρα της και να φυλακίζει ακόμη και μουφτήδες επειδή προσεύχονται τις Παρασκευές.

Η Τουρκία πιστεύει ότι τα διδάγματα που πρέπει να λαμβάνονται από την ιστορία πρέπει να είναι διδάγματα ειρήνης και αδελφοσύνης κι όχι έχθρας, και οπωσδήποτε να υπάρχει επίγνωση της ιστορικής πραγματικότητας.

Με την ευκαιρία αυτή, να υπενθυμίσουμε ότι η στήριξη ενεργειών κατά της χώρας μας δεν θα ωφελήσει την Ελλάδα.

Καλούμε την Ελλάδα να είναι υπέρ των σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών και να συμπεριφέρεται πιο υπεύθυνα, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για την προώθηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ευημερίας στην περιοχή μας.

Από την άλλη, όσον αφορά στα γεγονότα του 1915, ήδη από την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός ο πρόεδρός μας, είχε διατυπωθεί σαφώς η στάση της Τουρκίας με τη δήλωσή του στις 23 Απριλίου 2014. Περαιτέρω εξηγήσεις δεν χρειάζονται», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Λύσσα της Τουρκίας κατά του Προκόπη Παυλόπουλου για την θριαμβευτική επίσκεψη στην Αρμενία”

 1. Ποιοί μιλούν για τον άξιο ΕΛΛΗΝΑ Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο, για τον άνθρωπο που λέει μόνο αλήθειες με ευτολμία και τουλάχιστον κρατά το ηθικό του ΕΛΛΗΝΑ σε επίπεδα αξιοπρέπειας και πατριωτισμού. Το άκρον άωτο του θράσους των…θα μας απαγορεύσουν να έχουμε καλές σχέσεις με χριστιανικούς λαούς που μισεί θανάσιμα η Τουρκία….Πρέπει να έχουμε σχέσεις καλής γειτονίας με τους βαρβάρους που ….απειλούν, διεκδικούν, εκβιάζουν παραβιάζουν την Κυπριακή και σύντομα και την Ελληνική ΑΟΖ και τον εναέριο χώρο…..
  Μιλούν οι Βάρβαροι,,,που εξολόθρευσαν στο διάβα τους όλες τις ισχυρές μειονότητες στη Τουρκία, Έλληνες, Αρμενίους, Ασσυρίους, Εβραίους και εκδίωξαν και
  σφάγιασαν αραβικούς πληθυσμούς Σιϊτών και άλλων πολλών….Αφανισμένοι και αγνοούμενοι όλοι….
  Επί Μωαμεθανικής Αυτοκρατορίας εκατομμύρια σφαγιάστηκαν, άλλοι τόσοι σύρθηκαν σαν σκλάβοι στα σκλαβοπάζαρα, χιλιάδες χριστιανές στα χαρέμια των Σουλτάνων… Και η πρόσφατη ιστορία….με τα εγκλήματα πολέμου των Τούρκων….Βαλκανικοί Πόλεμοι εκατοντάδες χιλιάδες δολοφονούνται και εκτοπίζωνται,,,,και στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η Τουρκία σαν σύμμαχος των Γερμανών είναι συνυπεύθυνη για εγκλήματα πολέμου. Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο υπογράφοντας σύμφωνο φιλίας με τους ΝΑΖΙ επίσης συναυτουργός είναι για σφαγές και γενοκτονίες των λαών από τους Γερμανούς….1974 εισβάλλει στη άοπλη Κύπρο και εξολοθρεύει δεκάδες χιλιάδες αμάχων, εκατοντάδες οι αγνούμενοι, εκτοπίζει επίσης περί τις 200000 γηγενών κατοίκων σε άλλες περιοχές…καταλαμβάνει το 37% των Κυπριακών εδαφών…..2019 γενοκτονία και σφαγή των Κούρδων, κατάληψη των εδαφών τους….Άπατη η πίθος των Δαναϊδών για τα εγκλήματα τους….και αν χωράνε….
  Ναι οι Τούρκοι είναι ο λαός της οργής του Θεού ( Λούθηρος), είναι χολέρα, πλημμύρα, σεισμός (Μ.Ιορδανίδου), με τους Τούρκους κανείς δεν είναι σίγουρος για τη ζωή του, για την τιμή του, για τα υποστατικά του ( Ρήγας), η Τουρκία είναι ο μεγάλος ασθενής ( Εγκληματίας) της Ευρώπης ( Τσάρος Νικόλαος)
  Τι άλλο να πει κανείς,,,Στη Κύπρο έχουμε μια σοφή παροιμία….Όποιος εν αντρέπεται ο κόσμος ε δικός του….Όποιος δεν αισχύνεται κάνει τον κόσμο δικό του….
  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – http://www.ledrastory.com

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s