Απίστευτο. Γελάνε με το δραμα της φοιτήτριας που δέχθηκε ακραίας μορφής σεξουαλικη παρενόχληση-επίθεση μέσα στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου.

FD064F4B-EF33-431A-99D8-AF7A8BF206AF

Αυτη είναι η συμπεριφορά μιας γυναίκας όταν ακούει για την ακραίας μορφής σεξουαλικη παρενόχληση που δέχθηκε μια άλλη γυναίκα;

Εύγε Ρούλα Κορομηλά. Η κορυφαία παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης κατακεραυνώνει τον Γιώργο Λιάγκα για την διακωμώδηση της άτυχης φοιτήτριας.

Κρίμα γιατί η συγκεκριμένη κυρια έχει μια πολύ αξιόλογη και σοβαρη πορεία στην ελληνική τηλεόραση γεμάτη μόνο από σημαντικες επιτυχίες και προγράμματα που αγαπήθηκαν πραγματικά από το τηλεοπτικό κοινό.

3 σκέψεις σχετικά με το “Απίστευτο. Γελάνε με το δραμα της φοιτήτριας που δέχθηκε ακραίας μορφής σεξουαλικη παρενόχληση-επίθεση μέσα στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου.”

  1. Κρίμα γιατί η συγκεκριμένη κυρια έχει(;) μια πολύ αξιόλογη(;) και σοβαρη (;) πορεία στην ελληνική τηλεόραση .Ιστορίες για αγρίους και άλλα πολλά που αγαπήθηκαν πραγματικά από το τηλεοπτικό κοινό;Ας αποφασίσουμε τι τηλεόραση θέλουμε .Αει στο διάολο επιτέλους!!!!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s