Αδιανόητη πρόκληση των Σκοπιανών: Ζητούν από τον Μητσοτάκη να τους βοηθήσει να πάρουν την … «Μακεδονία» τους πίσω!

Τι ακριβώς εννοούν κύριε Μητσοτάκη; Με πιο θράσος οι φασίστες σκοπιανοί που θέλουν την Ελλάδα μέχρι την Λάρισα απηύθυναν επιστολή στους ηγέτες του ΕΛΚ;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, ενόψει των εκλογών της 12 Απριλίου στα Σκόπια, ο φύλαρχος του ναζιστικού κόμματος των Σκοπίων, που όμως έχει γίνει «αδελφάκι» με τους λοιπούς συνασπισμούς που μετέχουν στο ΕΛΚ, έστειλε επιστολή με την οποία ζητά την στήριξη του ΕΛΚ, για να πάρουν την «Μακεδονία» τους πίσω!

Δηλαδή το μόρφωμα που θέλει την Ελλάδα μέχρι την Λάρισα, το μόρφωμα που διεκδικεί ανοιχτά ελληνικά εδάφη, το μόρφωμα που συνεργάζεται ανοιχτά με την Τουρκία, καθώς όταν ήταν στην κυβέρνηση είχε υπογράψει 27 ολόκληρες αμυντικές συμφωνείς με την Τουρκία, έχει το θράσος να απευθύνεται στο ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα και να ζητά βοήθεια για τις επερχόμενες εκλογές.

Αναμένουμε με αγωνία την απάντησή του κόμματος του κύριου Μητσοτάκη απέναντι σε αυτή την πρωτοφανή πρόκληση. Διότι η απάντηση αυτή ακόμα δεν έχει έρθει.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Αδιανόητη πρόκληση των Σκοπιανών: Ζητούν από τον Μητσοτάκη να τους βοηθήσει να πάρουν την … «Μακεδονία» τους πίσω!”

  1. Λοιπόν απεδευτε πολιτικα Αλέκο εστω και τωρα, καταλαβες ποσο κορόιδο πιαστηκες…, σε εστησαν χωρις λογο να σηκώσεις ενα φορτίο που δεν σου αναλογούσε… απο εδω μέσα μεταξυ αλλων ειχε λεχθεί… Αλέκο μην υπογραφης καμια συμφωνια (Πρεσπες) … πηγαινε τους σε εκλογες για το θεμα… ετσι θα ξεγύμνωνες την αφερέγγυα ΝΔ … των πολιτικων παπατζήδων, αλλα μαλλον ως φαίνεται εκ του αποτελέσματος προτίμησες να ακούσεις μερικους κάποιους λιγουρηδες για εξουσια… εννόησες ???
    κια τωρα ξεκουρασου… σε επιασε κορόιδο ενας πολιτικος κλοουν… αυτα !!!

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s