Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ μετά την ανικανότητα της Πολιτείας να δώσει λύση

Ο απλός κόσμος πήρε στα χέρια του την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ υποκαθιστώντας την πρωτοφανή ανικανότητα της Πολιτείας να παρέχει ουσιαστική βοήθεια στον μικρό παιδί. Ας βοηθήσουμε όλοι προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική για να του χορηγηθεί θεραπεία και να επιστρέψει υγιής στην οικογένεια του. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ

Η καμπάνια της MDA Ελλάς για χρηματική δωρεά για το μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ έχει ήδη συγκεντρώσει το ποσό των 1.690.000€ (τελευταία ενημέρωση 17/10/19 – 09:00), γεγονός που δείχνει την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου σε αυτή την υπερ-προσπάθεια.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε την προσπάθεια του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ και της οικογένειας του:

 

https://mdahellas.gr/donations/226-rafail/

 

infiltr8or

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ μετά την ανικανότητα της Πολιτείας να δώσει λύση”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s