Εν αρχή ην η «Πηγή Ειρήνης». Σειρά παίρνουν Αιγαίο και Κύπρος. Η Yeni Safak επιβεβαιώνει τον Πάνο Καμμενο. @panoskammenos

Σε «πανηγυρικό» άρθρο του για την τουρκική εισβολή στο συριακό Κουρδιστάν ο αρχισυντάκτης της ερντογανικής εφημερίδας «Yeni Safak» Ιμπραήμ Καραγκιούλ προανήγγειλε ότι μετά τη Συρία ακολουθούν Κύπρος και Αιγαίο.

Του Στέφανου Μυτιληναίου

stmytil@gmail.com

«Τα σχέδια εκείνων που ήθελαν να μας πολιορκήσουν από τη Μεσόγειο, το Αιγαίο και τον βορρά της Συρίας, το αμερικανικό σχέδιο “διάδρομος τρομοκρατίας”, οι προσπάθειές τους να “πολιορκήσουν την Τουρκία από τον νότο”, όλα κατέρρευσαν. Αυτή η κατάρρευση συνέβη σήμερα ανατολικά του ποταμού Ευφράτη στη Συρία. Αύριο θα επεκταθεί στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο», έγραψε πολύ σοβαρά.

Ο Ιμπραήμ Καραγκιούλ δεν είναι ένας ακόμα λαϊκιστής δημοσιογράφος που υμνεί το ισλαμικό καθεστώς της Αγκυρας. Είναι «η φωνή του Ερντογάν», το φερέφωνό του. Εκφράζει απολύτως τον Τούρκο Πρόεδρο και την αυλή του. Ο,τι έγραψε στο παρελθόν αργά ή γρήγορα επιβεβαιώθηκε. Ο ίδιος είχε προαναγγείλει, μεταξύ άλλων, την εισβολή στο συριακό Κουρδιστάν -όπως εξελίσσεται σήμερα- εδώ και τρία χρόνια.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο φύλλο 123 της «Νέας Σελίδας» που κυκλοφορεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Εν αρχή ην η «Πηγή Ειρήνης». Σειρά παίρνουν Αιγαίο και Κύπρος. Η Yeni Safak επιβεβαιώνει τον Πάνο Καμμενο. @panoskammenos”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s