Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τη μη αναγραφή ιθαγένειας και θρησκεύματος στα απολυτήρια.

«Σε μια άνευ προηγουμένου προσπάθεια αποεθνοποίησης έχει επιδοθεί η Νέα Δημοκρατία, η οποία έσπευσε σήμερα μέσω του Υπουργείου Παιδείας να ανακοινώσει ότι συμμορφώνεται με την -μη δεσμευτική- απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, με αποτέλεσμα το θρήσκευμα και η ιθαγένεια να μην αναγράφονται πλέον στους τίτλους και στα πιστοποιητικά σπουδών και στα στοιχεία που τηρούνται στα σχολεία», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση σχετικά με τη μη αναγραφήι θαγένειας και θρησκεύματος στα απολυτήρια.

Και προσθέτει: «Γεμίζουν την Ελλάδα με ισλαμιστές, επιχειρούν τον υποβιβασμό της ορθόδοξης πίστης, όλα αυτά δεν είναι συμπτώσεις, είναι συμπτώματα «Ελληνοφοβίας και Αποχριστιανοποίησης» της χώρας».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση καταλήγει ως εξής: «Η Ν.Δ στα πλαίσια αυτά δρα ως «τζιχαντιστής- στρατευμένος» του συστήματος εναντίον του έθνους … δυστυχώς».

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης για τη μη αναγραφή ιθαγένειας και θρησκεύματος στα απολυτήρια.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s