Αλέξης: Μπορεί να διαφωνήσαμε με τον Παυλόπουλο, αλλά παραμένει ένας άξιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Για το θέμα της εκλογής Προέδρου ερωτήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ και στην απάντησή του τάχθηκε υπέρ της επανεκλογής του Προκόπη Παυλόπουλου, εκτιμώντας θετικά τη μέχρι τώρα παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας.

Δήλωσε ότι για τα μεγάλα θέματα πρέπει να υπάρχει συναίνεση και εξέφρασε την αντίθεσή του στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με 151 βουλευτές. Υπενθύμισε, μάλιστα, το προηγούμενο με τη δική του πρόταση για την ανάδειξη του Προκόπη Παυλόπουλου παρότι το 2015 μπορούσε να προτείνει όποιον επιθυμούσε. 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δε μπορεί να είναι κομματάρχης της εκάστοτε πλειοψηφίας, είπε χαρακτηριστικά. Καλώ τον πρωθυπουργό να μην επιμείνει σε αυτό το θεσμικό ατόπημα, προσέθεσε. 

Για το πρόσωπο του Προκόπη Παυλόπουλου δήλωσε δικαιωμένος. «Είναι ένας καλός Πρόεδρος, δεν βλέπω τον λόγο να μην ανανεωθεί η θητεία του» υπογράμμισε. 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Αλέξης: Μπορεί να διαφωνήσαμε με τον Παυλόπουλο, αλλά παραμένει ένας άξιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s