Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας στον Άγιο Στέφανο

Δελτίο Τύπου Γ.Ε.Δ. Αττικής σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας στον Άγιο Στέφανο λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης:

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη ράμπα εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας προς Αθήνα, στο ύψος του Α/Κ Αγίου Στεφάνου (χ/θ 27,960), περιοχής Δήμου Διονύσου, το χρονικό διάστημα από 26.08.2019 έως 29.08.2019, κατά τις ώρες 21.00΄ έως 06.00΄ της επομένης, με εναλλακτικές ημερομηνίες από 02.09.2019 έως 05.09.2019, κατά τις ώρες 21.00΄ έως 06.00΄ της επομένης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ασκληπιού και της παράλληλης βοηθητικής οδού και εν συνεχεία μέσω του Α/Κ Βαρυμπόμπης.

Μετά το πέρας των εργασιών η σήμανση θα αποσύρεται και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

One thought on “Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών Λαμίας στον Άγιο Στέφανο”

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΕΥΓΕ…
    ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ…..ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΦΑΝΑΡΙΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ…ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ Η ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ….ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Η ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ….ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΙΣΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ…ΑΦΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ….ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ( ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ.)
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΣ
    ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ……ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ….ΞΕΡΕΤΕ….. ΟΤΑΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ…..ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ…..ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ …..ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ….ΜΑ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΔΙΠΛΑ ΦΑΝΑΡΙΑ……ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ….ΜΑ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ……ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΛΕ …. ΔΥΟ ΦΑΝΑΡΙΑ…ΕΝΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ…..!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s