Δεν έχει τέλος η φρίκη με τον παιδεραστή Επστάιν. Κυνηγός του Next Top Model του πήγε τρία 12χρονα κορίτσια ως δώρο στο νησί της ντροπής…

Ντροπή και αηδία προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι ο παιδεραστής Επστάιν και οι άλλοι ισχυροί φίλοι του, πολύ εκ των οποίων είναι κορυφαίοι πολιτικοί, έφτασαν στο σημείο να ασελγούν σε 12 χρόνα παιδιά. Μιλάμε για φτωχόπαιδα που μεταφέρθηκαν ως δώρο από την Γαλλία, προκειμένου οι ανώμαλοι να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Ως αυτουργός κατονομάζεται κυνηγός ταλέντων ο οποίος είχε παρουσιάστηκε στο next top model!

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει η daily mail, τα κορίτσια μεταφέρθηκαν με ειδική πτήση στο νησί που έχει χαρακτηριστεί ως ο παράδεισος των παιδεραστών, ο Επστάιν τα υποχρέωσε να του κάνουν μασάζ και έπειτα ασέλγησε πάνω τους.

Παράλληλα με εντολή του Προέδρου Τραμπ συνεχίζεται η έρευνα για να εντοπιστούν όλοι οι ισχυροί που είχαν επισκεφθεί το νησί προκειμένου να ασελγησουν σε παιδιά.

One thought on “Δεν έχει τέλος η φρίκη με τον παιδεραστή Επστάιν. Κυνηγός του Next Top Model του πήγε τρία 12χρονα κορίτσια ως δώρο στο νησί της ντροπής…”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s