“Μαϊμού” ληστεία στη Θεσσαλονίκη – Τη σκηνοθέτησε για να καλύψει την υπεξαίρεση

Ολόκληρο παραμύθι “σέρβιρε” στους υπευθύνους της επιχείρησης που εργάζονταν ένας 29χρονος διανομέας για να δικαιολογήσει πώς «χάθηκαν» πάνω από χίλια ευρώ από το ταμείο στο οποίο είχε ‘βάλει ο ίδιος… χέρι!

Η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση δύο ψευδών καταγγελιών για ληστείες, περιπτώσεις που υποτίθεται ότι έλαβαν χώρα σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ειδικότερα, 29χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως διανομέας στην επιχείρηση, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης τον Μάιο του 2017 και τον Ιανουαρίου του 2019 και δήλωσε ψευδώς ότι άγνωστοι δράστες, χρησιμοποιώντας σωματική βία και απειλές, του αφαίρεσαν χρηματικά ποσά τα οποία προερχόταν από ημερήσιες εισπράξεις και αντικαταβολές παραδιδόμενων δεμάτων της εταιρείας, ενώ στην πραγματικότητα τα είχε αφαιρέσει ο ίδιος.

Σε βάρος του υπαλλήλου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και της υπεξαίρεση, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: seleo.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s