ΗΛΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Οι επιχειρηματίες, οι μόδιστροι και οι βίλες των οργίων στην Μύκονο…

Στο νησί των ανέμων, στη Μύκονο, είναι όλα γνωστά, αλλά τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί στο νησί ένα κλειστό σύστημα παραοικονομίας που τα έχει όλα: όργια, βίζιτες, real estate και… άφθονο χρήμα.

Βεβαίως οι τοπικές-δημοτικές Αρχές της Μυκόνου, αλλά και η αστυνομία κοιμούνται ύπνο βαθύ…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τα περίφημα κλειστά πάρτι της Μυκόνου, πλέον δεν γίνονται μόνο σε clubs,ούτε μόνο σε ιδιωτικά σκάφη, όπως πρόσφατα γράφτηκε στον Τύπο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr πασίγνωστοι επιχειρηματίες, μόδιστροι και άνθρωποι της showbiz αγοράζουν πανάκριβες βίλες με πισίνες.

Στη συνέχεια διοργανώνουν πριβέ πάρτι για όλα τα γούστα και μέσα σε λίγες ημέρες, όχι μόνο έχουν κάνει απόσβεση της αγοράς, εξοικονομώντας τεράστια κέρδη.

Πώς;

Από τις αστρονομικές τιμές των εισιτηρίων συμμετοχής στα πάρτι της κολάσεως. Πάνω από 1.000 με 1.500 ευρώ στοιχίζει η είσοδος κατ’ άτομο σε αυτά τα πάρτι.

Ο γνωστός μόδιστρος και το real estate – Πώς γίνονται τα deals;

Πασίγνωστος σχεδιαστής μόδας έχει ήδη αγοράσει τουλάχιστον 10 υπερπολυτελή ακίνητα στη Μύκονο τα οποία νοικιάζει δήθεν για κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους και βαπτίσια.

Στις βίλες αυτές διοργανώνονται κλειστά πάρτι, στα οποία συγκεντρώνονται «βαριά πορτοφόλια» που αναζητούν τα πάντα. Στη συνέχεια καλούνται διάφορες wannabe μοντέλες που πηγαίνουν για ένα μικρό «μεροκάματο»και κάτω από τα μάτια των αρχών γίνονται Σόδομα και Γόμορα.

Οι ενδιαφερόμενοι πληρώνουν αδρά. 1.000 με 1.500 ευρώ κατ’ άτομο. Όλα «μαύρα», αφού αν τυχόν έρθει η αστυνομία δηλώνουν απλά ότι πρόκειται για κοινωνική εκδήλωση και «όλα μέλι-γάλα». Σε ένα βράδυ δηλαδή, ο ιδιοκτήτης της βίλας βάζει στην τσέπη τουλάχιστον 100.000 μόνο από τα εισιτήρια μερικών δεκάδων θαμώνων…

Βλέπετε οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι για όλα τα γούστα… και για ξινά και για γλυκά. Άσε που υπάρχουν και τα εξτραδάκια.

O αντιπρόσωπος της πολυεθνικής που έβγαλε 400.000 ευρώ με δυο-τρία παρτάκια

Βεβαίως δεν είναι μόνο ο γνωστός μόδιστρος που έχει πιάσει το «νόημα» της… κονόμας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, γνωστός επιχειρηματίας, αντιπρόσωπος μεγάλης πολυεθνικής στην Ελλάδα, αγόρασε πρόσφατα τεράστια βίλα στη Μύκονο έναντι 400.000 ευρώ και μέσα σε λίγες μέρες, με αυτή ακριβώς τη διαδικασία έβγαλε 800.000. Ξεχρέωσε δηλαδή την αγορά και έβαλε και 400.000 ευρώ στην τσέπη, ξεκούραστα κι αβίαστα.

Βεβαίως τα παραπάνω περιστατικά είναι παντελώς άγνωστα, τόσο στην αστυνομία, όσο και στις δημοτικές Αρχές της Μυκόνου.

Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος…

https://www.newsbomb.gr/bomber/apokalypseis/story/1006065/apokleistiko-oi-epixeirimaties-oi-modistroi-kai-oi-viles-ton-orgion-stin-mykono

Φωτό: Zarpanews

One thought on “ΗΛΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Οι επιχειρηματίες, οι μόδιστροι και οι βίλες των οργίων στην Μύκονο…”

  1. Με 400.000€ στην Μύκονο δεν αγοράζεις τίποτα σε ακίνητο και σίγουρα οχι βίλα. Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s