Η προδοσία των ΟΗΕδων στην Κύπρο. Προδοσία κατά γυναικών και παιδιών


Η φώτο αυτή τραβήχτηκε στην περιοχή της Μιάς Μηλιάς, από την οποία πρώτα πέρασαν οι Βάρβαροι. Τους κατοίκους Ε/Κυπρίους ηρωϊκούς χωρικούς, αυτού του χωριού τους κατάσφαξαν όπως και άλλους, εκδικούμενοι που υποδέχτηκαν ηρωϊκα τους Τούρκους αλεξιπτωτιστές στις 20 Ιουλίου και με τσουγκράνες, φτυάρια, κυνηγετικά δίκαννα τους αποδεκάτισαν. Ο αγροτικός δρόμος, που φαίνεται, μετά από αξίωση των δόλιων Ειρηνευτών, δεν είχε ναρκοθετηθεί, για να διευκολύνονται οι ίδιοι, στις μετακινήσεις τους….Τον δρόμο λοιπόν αυτό, που ωδηγούσε προς Μεσαόρια, οι ~κύριοι~ τον παρέδωσαν στους Τούρκους εισβολείς, για να τον χρησιμοποιήσουν, για την προέλαση τους, με τα εκατοντάδες τανκς προς Μεσαορία, που ακόμη και με τις ερπύστριες τους καταπλάκωνα αμάχους και γυναικόπεδα…Και οι Ειρηνευτές με εγκληματική απάθεια παρακολουθούσαν, οι συναυτουργοί πρώτου βαθμού…Η φώτο τραβήχτηκε ίσως από τον Τούρκο αναταποκρτή Γκιουνεκσεβέρ ή το πιθανώτερο μάλλον, από το ζεύγος Τζων του BBC και την Χίλαρυ Μπίαρμαν του ABC, οι οποίοι καλά πληροφορημένοι ήταν και για τον χώρο ρίψης των πρώτων αλξιπτωτιστών και ακόμη, για τον χώρο απόβασης, αλλά και κατά την β΄ φάση και το δρομολόγιο των Τουρκικών δυνάμεων, τοποθεσίες από όπου τράβηξαν συνταρακτικό βίντεο και φώτο. Το ζεύγος θετική στάση κράτησε έναντι των ΕΚ και έψεξαν τα εγκλήματα πολέμου των βαρβάρων…..Κατά πληροφορίες οι φιλοκύπριοι Μπίαρμαν, μετά την εισβολή εγκαταστάθηκαν στις ελευθερες περιοχές της Κύπρου…

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

3 σκέψεις σχετικά με το “Η προδοσία των ΟΗΕδων στην Κύπρο. Προδοσία κατά γυναικών και παιδιών”

 1. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ …ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΟΗΕΔΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ….
  24/9/64 ΣΟΥΗΔΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΩΝΤΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑ. ( Ταγματάρχης Όλεν , Υπολοχαγοί Χεζτλ και Λάρς…μεταφέρθηκαν στην Σουηδία και καταδικάσθηκαν σε διετή φυλάκιση από στρατοδικείο.)
  Και άλλοι ειρηνευτές συνελήφθησαν μεταφέροντας όχι μόνο οπλισμό, αλλά και απόρρητα έγγραφα από το Τουρκικό στρατηγείο Λσίας προς τους ΤΚ θύλακες κ.ά.π.
  1974. Στο Αεροδρόμιο Λσίας, όπου οι Τούρκοι εισβολείς έπαθαν πανωλεθρία από την ηρωική ΕΦ και τους Έλληνες αδελφούς, όταν επήλθε …εκεχειρία ….παραδόθηκε με άνωθεν εντολές στον ΟΗΕ ( Γιατί; Στα χέρια των Ελλήνων ήταν.) με την προϋπόθεση ότι μετά την λήξη των εχθροπραξιών θα παραδοθεί στην νόμιμη κυβέρνηση της ΚΔ….. Αναμένομεν από το 1974..
  Υπάρχουν δεκάδες επιβαρυντικά στοιχεία για τον ύποπτο ρόλο των ΟΗΔΕΩΝ και τα κατέχω.
  Και πάλι το 74 αγγελιαφόροι των Τούρκων ήταν…., υποδείξεις των θέσεων της ΕΦ, των ναρκοπεδίων, πολυβολείων, μεταφορά Τούρκων αξιωματικών σε τεθωρακισμένα του ΟΗΕ για κατασκοπία εις βάρος της ΕΦ κ.ά.π. Όσον αφορά στάση των φιλότουρκων Άγγλων…Ε! Χρειαζόμαστε πολλές σελίδες..Ένα και μόνο ενδεικτικό παράδειγμα…Ποτέ δεν επέτρεψαν στην ΕΦ το 1974, να αποστείλει ενισχύσεις σε πεδία μάχης μέσω βάσεων και ειδικά όταν η Μεσαορία και Αμμόχωστος κινδύνευαν- Β΄ Εισβολή…..Στους Τούρκους είχαν ανοικτές πύλες και όταν έφτασαν κοντά στην Αμμόχωστο τους διευκόλυναν να περικυκλώσουν την πόλη…. εκτελώντας και πάλι ρόλο τροχονόμων….και συν-εταίρων….με την άπιστη τους παλλακίδα Τουρκία….Αυτά και άλλα μύρια….Προδοσία Αμερικανών Kisinger; Ε! Ολόκληρη πολύτομη επαίσχυντη ιστορία…Και προσδοκούμε σήμερα βοήθεια από τους δόλιους άσπονδους συμμάχους και τον θίασο του ΟΗΕ..!!!!!!;;;;;; Ας αφυπνισθούμε επί τέλους…
  ( Search. http://www.olympia.gr Μιλούν* οι δόλιοι ολετήρες, οι ευεργετηθέντες από τον Ελληνικό Πολιτισμό. 16 Αυγ. 2019.)
  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ – http://www.ledrastory.com
  *Στο μιλούν έπρεπε να προστεθεί …και πράττουν …παράλειψη…

  Μου αρέσει!

 2. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ. ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΟΗΕΔΩΝ…Όταν οι Τούρκοι βάρβαροι εισβολείς κατέσφαζαν αθώα γυναικόπεδα, εκτελούσαν εν ψυχρώ αιχμαλώτους, βεβήλωναν ιερά και όσια, λεηλατούσαν αρχαιότητες, έκλεβαν Τράπεζες και τιμαλφή των αιχμαλώτων ακόμη και των νεκρών….Με εγκληματική απάθεια και μειδιώντας ποτέ δεν απέτρεψαν αυτά τα απεχθή εγκλήματα πολέμου που μόνο οι ΝΑΖΙ διέπραξαν. Καθόλου παράξενο να επικαρπώθηκαν και αυτοί λάφυρα….
  Συναυτουργοί και συνένοχοι από Α μέχρι Ω βαθμού…και όταν τους ζητήθηκαν αναφορές ….ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ …και θα μιλήσουν σήμερα; ‘Ιδε τρία συμπαθή πιθηκάκια…
  ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s