ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΟΙ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Δεν ξέρουμε αν το έχει πάρει χαμπάρι ο κ. Πρωθυπουργός. Αν όχι, ας το δει.  Αν όμως το γνωρίζει και το ανέχεται, τότε αυτό πάει κόντρα σε όλες του τις εξαγγελίες περί «σεμνότητας και ταπεινότητας» των υπουργών του και βουλευτών του.

Παράγινε το κακό κ. Πρωθυπουργέ, με ορισμένους υπουργούς και βουλευτές σας.  Ψάχνουν κάθε κάμερα, όπου τη βρουν, σαν τα λαγωνικά που αναζητάνε θήραμα.  Και το κυριότερο είναι ότι αυτή η χρήση των social media όχι μόνο φτάνει στα όρια της υπερβολής αλλά ξεπερνάει και τα όρια της χοντράδας και της γελοιότητας.

Μιλάμε για ορισμένους υπουργούς, κυρίως, αλλά και κάποιους βουλευτές, που «σηκώνουν» στα social media ό,τι βρουν για να βγουν στη δημοσιότητα, επειδή μάλλον δεν έχουν τίποτα να δείξουν.  Να οι ίδιοι, όλως τυχαίως σε στιγμές που είναι με τον κόσμο και την κοινωνία.  Να οι σύζυγοί τους -ιδίως κάτι παρωχημένες περσόνες που έκαναν καριέρα διατόντων αστέρων στην τηλεόραση- που δείχνουν, επίσης όλως τυχαίως, πού περνάνε τις διακοπές τους, τι φοράνε, τι παίζουν, από τένις μέχρι τάβλι. Το είδαμε και αυτό με μια κυρία υπουργού, που μάλιστα λέει ότι κερδίζει δίχως να «κλέβει». Ώρες είναι να τις δούμε να παίζουν τον «παπά» σαν την Βλαχοπούλου στην «χαρτοπαίχτρα»!!!

Τώρα τι νοιάζει την κοινωνία αυτό, είναι ένα ζήτημα.  Υπουργοί, βουλευτές και σύζυγοι όμως στη Νέα Δημοκρατία σου λένε: Ας δείξουμε, ας δείξουμε, κάτι θα μείνει, κάποιοι χαχόλοι θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό να ψηφίσουν κυρίους και κυρίες υποψηφίους όταν έλθει η ώρα.  Δουλειά να γίνεται, η δημοτικότητα να αυξάνεται, ανεξάρτητα από το ότι πίσω από την εικόνα υπάρχουν «χαλκοί ηχούντες και κύμβαλα αλαλάζοντα». 

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Μητσοτάκη, τα τερτίπια αυτά ορισμένων υπουργών και βουλευτών μόνο σε «αρίστους» δεν παραπέμπουν.  Μάλλον δείχνουν «αχρήστους» που επιχειρούν να φανούν «χρήσιμοι ηλίθιοι». Μόνο που σταματούν στο «ηλίθιοι», διότι χρήσιμοι ούτε ήταν, ούτε είναι ούτε πρόκειται να είναι.  Ή τους προειδοποιείτε, για τελευταία φορά, ή τους ανασχηματίζετε αμέσως.  Αλλιώς η Κυβέρνησή σας θα θυμίζει την παλιά διαφήμιση της τηλεόρασης: «Πήραμε την κάτω βόλτα όμορφή μου Παναγιώτα».

One thought on “ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ «ΑΡΙΣΤΟΙ» ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”

  1. Μην βιάζεστε. Στην Ελλάδα εχουμε παροιμίες που επαληθεύονται πάντα. Μια από αυτές είναι : Ο κλέφτης και ο ψεύτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s