Η προδοσία των ΟΗΕδων στην Κύπρο, ειδικά των αυστριακών.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΩΝ ΟΗΕΔΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΉΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ…..ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΟΡΚΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΟΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ….ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΗΕΔΕΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ….ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ ….ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ….

ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΗ ΙΚΕΣΙΑ./ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤAXΩΡΗΣΗ. ΒΑΡΒΑΡΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ 1974. ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΧΑΡΤΗ JESTINEL/ OPERATION ATTILA. Τop secret Turkish military map – Gok Gizli Turk Askeri Haritasi. O απόρητος αυτός χάρτης ανευρέθη σε αιχμάλωτο Τούρκο Συνταγματάρχη ειδικών δυνάμεων, που συνελήφθη στις μάχες των Βορείων Προαστείων, όπου η Ηρωική Εθνοφρουρά, όχι μόνο κατατρόπωσε τους Βαρβάρους, αλλά και σθεναρά κράτησε τις γραμμές άμυνας Λευκωσίας. Ο Τούρκος κατά δήλωση του ονομαζόταν JESTINEL Savgul ή Sevgum(;). Κατά την σύλληψη του προσπάθησε να καταστρέψει τα εγγραφα, αλλά τον καθήλωσε Κύπριος έφεδρος ανθυπολοχαγός. Τα έγγραφα παραδώθηκαν άμεσα στα χέρια του Γλαύκου Κληρίδη, ο οποίος με την αμέριστο συμπαράσταση όλων των Πολιτικών αρχηγών τα γνωστοποίησε σε διεθνές διπλωματικό επίπεδο. Κρίνεται ότι α) Η σύμπνοια των Πολιτικών αρχηγών και β) Ο ηρωισμος της Ε.Φ. που κρατησε τις αμυντικές γραμμές Λευκωσίας απέτρεψαν τα χειρότερα. Όπως διπιστώνει κάποιος με βάση τις σχεδιαζόμενες επιθετικές ενέργειες των εισβολέων, θα εγκλώβιζαν τους Κυπρίους σε ένα καντόνιο, μεταξύ περιχώρων Πάφου και προαστίων Λάρνακας (Λεύκαρα). Τελικά όλοι Λεμεσιανοί ή μάλλον Πάφιοι θα γινώμασταν….διότι εάν οι υπέρτεροι βάρβαροι σισβολείς έφταναν μέχρι προάστια Λεμεσού κανένα ενδοιασμό δεν θα ειχαν για να την καταλάβουν.. Μια Ν. Ιουστινιανή σε πάτρια εδάφη..ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΑΝ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΆΝΕΤΟ, ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΥΛΛΗΡΙΑ ΠΈΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΤΟΝΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΠΑΦΟ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΡΑ….ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΛΕΜΕΣΟ….

PARTITION ALTERNATIVE……..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ “ΙΞΙΛΕΙΨΟΥΝ” ( ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ). ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ(;) ΚΑΝΤΟΝΙΑ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΜΕ…..ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΝΑ ΑΦΗΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ( ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΧΑΡΤΗ JESTINEL ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ……ΤΟ ΚΑΝΤΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ.) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΥΝΟΡΑ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ…..;;;;; ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ….

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ….ΟΥΔΕΙΣ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΝ ΒΠΠ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ. Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΑΘΗΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΩΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΣΠΑΘΗΣ ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ….ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ .ΜΕΜΟ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΞΑΝΑ LATET UNGUI IN HERBA ….A SNAKE HIDDEN IN THE GRASS….! Η ΑΣΠΟΝΔΗ ΦΙΛΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ….ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ …ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…..


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥ[ΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΟΗΕΔΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΥΠΡΟΣ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ – WWW.LEDRASTORY.COM

3 thoughts on “Η προδοσία των ΟΗΕδων στην Κύπρο, ειδικά των αυστριακών.”

 1. ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ !
  ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
  ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ
  ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΑΣ
  ΟΠΩΣ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ ???

  Like

 2. Να διαχωρισουμε κατι,..Οι ηρωες μαχητες της ΕΛΔΥΚ ηταν ΕΛΛΗΝΕΣ, Αυτοι που τους εγκατελειψαν μαζι με τους Ελληνες Κυπριους, ηταν και επιορκοι και ριψασπιδες και σιγουρα δεν τους αρμοζει η τιμη να ονομαζονται Ελληνες. Ο αρχιερεας ….Καλχας την Κυπρο θυσιασε σε Ελληνικο βωμο …για αλλοτριους σκοπους… Εαλω η Ελληνικη Κυπρος ….διοτι εκειτο μακραν αλλα και λογω οτι οι βαρβαροι …την Κυπρο βομβαρδιζουν….εμεις ειμστε Ελλας Αιδως! Αντωνιος Αντωνας Ιστορικος Συγγραφεας. http://www.ledrastory.com

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s