Η φωτογραφία (ντροπής) της ημέρας #Σαμοθράκη #ΥΝΑΝΠ

Για 7η ημέρα η Σαμοθράκη χωρίς πλοία, τρόφιμα και φάρμακα. Τουρίστες εγκλωβισμένοι, κάποιοι χωρίς άλλα χρήματα, με τις πλοιοκτήτριες εταιρίες να ζητούν υψηλό κόμιστρο

Για άμεση κινητοποίηση προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα στη Σαμοθράκη έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.   Μιλώντας στον Ant1, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι το πρόβλημα στη Σαμοθράκη με τους εκατοντάδες αποκλεισμένους αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο πλαίσιο του εφικτού και του δυνατού, δεδομένων των συγκυριών των καιρικών συνθηκών και των παθογενειών του παρελθόντος. Ο υπουργός ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία του κόσμου. «Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τα πράγματα», είπε. Για άμεση κινητοποίηση προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα στη Σαμοθράκη έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης.   Μιλώντας στον Ant1, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε ότι το πρόβλημα στη Σαμοθράκη με τους εκατοντάδες αποκλεισμένους αντιμετωπίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο πλαίσιο του εφικτού και του δυνατού, δεδομένων των συγκυριών των καιρικών συνθηκών και των παθογενειών του παρελθόντος. Ο υπουργός ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση και την ταλαιπωρία του κόσμου. «Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τα πράγματα», είπε.

One thought on “Η φωτογραφία (ντροπής) της ημέρας #Σαμοθράκη #ΥΝΑΝΠ”

  1. Μια απορία: Εκεί στο …..δημοκρατικό;;;Real.gr δύο μέρες εκτός της ανακοίνωσης της Νοτοπουλου, δεν έχουν πάρει είδηση τι ΖΗΜΙΑ γίνεται στη Σαμοθράκη η …..έχουν λόγους να μην αναφέρουν το θέμα μπας και στεναχωρήσουν την Κυβέρνηση;;; Μπράβο δημοσιογραφία Χατζηνικολάου!!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s