Η Σαμοθράκη έπαθε Βενεζουέλα- Χωρις πλοίο, τρόφιμα και φάρμακα για μια Εβδομαδα – Τεράστια ζημιά στη Τουριστική εικόνα της χώρας

Η Σαμοθράκη έπαθε…Βενεζουέλα ! Έξι μέρες χωρίς πλοίο, τρόφιμα και φάρμακα. Αγανάκτησμενοι κάτοικοι και τουρίστες

Γύρω στις 10:00 το πρωί, στο λιμάνι της Σαμοθράκης «έδεσε» το ταχύπλοο Ζέφυρος, το οποίο, ωστόσο, έχει χωρητικότητα μόλις 100 με 150 επιβάτες. Την ίδια ώρα, τα αυτοκίνητα παρέμειναν στη Σαμοθράκη για το οχηματαγωγό ANAX, το οποίο όμως παραλαμβάνει μόνο οχήματα και όχι επιβάτες.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, από αύριο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, το «Andros Jet», θα εκτελεί τρία δρομολόγια την ημέρα, ενώ εξετάζεται η περίπτωση να προστεθεί και ένα ακόμα, τέταρτο, δρομολόγιο για να αποσυμφορηθεί το νησί.

Τα δυο οχηματαγωγά της γραμμής Αλεξανδρούπολη – Σαμθοράκη, σύμφωνα με το thessnews, ήταν παροπλισμένα εδώ και μέρες, λόγω βλαβών. Το υπουργείο Ναυτιλίας δρομολόγησε από την Αθήνα την περασμένη εβδομάδα το οχηματαγωγό Azores Express, το οποίο ωστόσο δεν κατάφερε να δέσει, λόγω των ισχυρών ανέμων, το βράδυ της Κυριακής στη Σαμοθράκη και αναγκάστηκε να κινηθεί προς την Αλεξανδρούπολη.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s