Το λαμόγιο που κατέστρεψε την Αργεντινή, υπόσχεται τώρα μειώσεις φόρων για να διασωθεί! Παντού την ίδια μούρη έχουν εντέλει.

Γκρέμισε την πατριωτική κυβέρνηση που είχε βγάλει την Αργεντινή από την κρίση, με ψέματα και συκοφαντίες σε συνεργασία με τους εκεί νταβατζήδες. Αποκαλύφθηκε ότι είχε οφσόρ που έκρυβε μαύρο χρήμα, γόνος μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειες της Αργεντινής, ο Μάκρι ανήλθε στην εξουσία το 2015 υποσχόμενος να επανεκκινήσει την τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Λατινικής Αμερικής μέσω ενός κύματος φιλελευθεροποίησης.

Ωστόσο η υποσχόμενη ανάκαμψη δεν έχει έρθει ακόμη και η Αργεντινή βρίσκεται σε ύφεση με τον πληθωρισμό στο 55% σε ετήσια βάση.

Οποιαδήποτε ομοιότητα δεν είναι καθόλου τυχαία. Δυστυχώς και ο λαός της Αργεντινής έπρεπε να εξαπατηθεί, να καταστραφεί, για να εκλέξει στις πρώτες εκλογές πριν από λίγες ημέρες τον αντίπαλό του με ιλιγγιώδη διαφορά 15 μονάδων, ενώ τον Οκτώβρη που είναι οι τελικές εκλογές ο Μάκρι αναμένεται να εξαφανιστεί τελείως, όχι απλώς από το πολιτικό σκηνικό αλλά από την ίδια την χώρα.

4 thoughts on “Το λαμόγιο που κατέστρεψε την Αργεντινή, υπόσχεται τώρα μειώσεις φόρων για να διασωθεί! Παντού την ίδια μούρη έχουν εντέλει.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s