ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Ελλάδα επέτρεψε σε μεταγωγικό φορτωμένο με ΤΟΥΡΚΙΚΑ όπλα για τους ισλαμοφασιστες της Λιβύης να εισέλθει στον Ελληνικό εναέριο χώρο!

Πράξη που ισοδυναμεί με εσχάτη προδοσία για τα εθνικά μας συμφέροντα και η οποία πρέπει να διερευνηθεί άμεσα.

Μεταγωγικό αεροσκάφος ουκρανικής κατασκευής, φορτωμένο με τουρκικά όπλα κατερρίφθη στο αεροδρόμιο της Μισράτα στην Λιβύη από τις δυνάμεις του στρατάρχη Χαφτάρ. Του στρατάρχη που πολεμά λυσσαλέα ενάντια στην Τουρκία και τους ισλαμιστές τρομοκράτες που υποστηρίζονται από αυτήν. Το αεροπλάνο όμως ήταν φορτωμένο με τουρκικά όπλα που προορίζονταν για τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Και σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης, πέταξε ανενόχλητο πάνω από την Ελλάδα!

Δηλαδή, η Ελλάδα επέτρεψε σε αεροπλάνο που εξοπλίζει εχθρικές δυνάμεις ελεγχόμενες από την Τουρκία, οι οποίες μάλιστα θέλουν να συνυπογράψουν ΑΟΖ με την Άγκυρα, να περάσει ανενόχλητο. Και εάν δεν το χτυπούσα οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαφτάρ, δεν θα το μαθαίναμε ποτέ.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα, ποιος επέτρεψε να γίνει αυτή η πράξη που ισοδυναμεί με προδοσία κατά των εθνικών μας συμφερόντων. Όπως επίσης, ισοδυναμεί με έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, καθώς αυτά τα όπλα παράνομα θα εξόπλιζαν τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους που επιχειρούν στην Λιβύη. Αναμένουμε τις επίσημες απαντήσεις.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Ελλάδα επέτρεψε σε μεταγωγικό φορτωμένο με ΤΟΥΡΚΙΚΑ όπλα για τους ισλαμοφασιστες της Λιβύης να εισέλθει στον Ελληνικό εναέριο χώρο!”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s