ΜΑΤΙ-Προσέξατε ότι ΜΜΕ-Αρχές-Νταβατζήδες δεν αναζητά κανείς τους εμπρηστές, αλλά αναζητούν ενόχους οπουδήποτε αλλού για μικροπολιτική;

ΜΑΤΙ-Προσέξατε ότι ΜΜΕ-Αρχές-Δικαιοσύνη-Νταβατζήδες δεν αναζητά κανείς τους εμπρηστές, αλλά ενόχους οπουδήποτε αλλού;

Ερωτώ. Πως μπήκαν και από ποιον μπήκαν οι φωτιες;

netakias

Μια σκέψη σχετικά μέ το “ΜΑΤΙ-Προσέξατε ότι ΜΜΕ-Αρχές-Νταβατζήδες δεν αναζητά κανείς τους εμπρηστές, αλλά αναζητούν ενόχους οπουδήποτε αλλού για μικροπολιτική;”

  1. Ούτε το επιτελείο του «The man who sold the world of dignity» είχε κάνει λόγο για τους εμπρηστές ακόμα και αυτοί που συνελήφθησαν δεν τους απαγγέλθηκε κατηγορία για φόνο από αμέλεια. Δεν έγινε κανένας λόγος για την εγκατάλειψη συντήρησης των μέσων πυρόσβεσης λόγω μνημονίων και επειδή υπήρχε πολιτική απόφαση να νοικιάζονται από ημέτερους μέσα πυρόσβεσης παρά να διαθέτει η χώρα δικό της στόλο για να προστατεύσει την χώρα από τους εμπρησμούς από τούρκους πράκτορες (μοιάζει με εθνική προδοσία αυτή η πολιτική απόφαση γιατί αποδεδειγμένα… και οι τούρκοι βάζουν φωτιές). Κανένα κανάλι ή βουλευτής δεν χρησιμοποιεί την λέξη εμπρησμός ή εμπρηστές λες και το έκαναν δικοί τους άνθρωποι. Η μεγαλύτερη ένδειξη για αυτό είναι ότι ο διευθυντής αστυνομίας όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε από καμία κυβέρνηση αλλά επίβραβεύτηκε που κατάφερε με εντολές του να μποτιλιαριστεί το Μάτι και να καούν με την μία 100 άτομα πράγμα που ούτε λόχος Ο.Υ.Κ δεν θα μπορούσε να πετύχει. Ποτέ δεν ανακοινώθηκαν πορίσματα για το πως πέθανε ο κόσμος από επίσημη επιτροπή και από επέμβαση εισαγγελείας. στους κατοίκους του ματιού όλι συμπεριφέρονται σαν να είναι Ιερές Αγελάδες που δεν φέρουν καμία ευθύνη που ο κόσμος δεν έβρισκε διάδρομο διαφυγής προς την θάλασσα και την σωτηρία από τις αναθυμιάσεις και την φλόγα. Όλοι είμαστε ένοχοι για τα τόσα εύλογα ερωτήματα που ποτέ δεν τέθηκαν ειδικά όλα τα μέσα ενημέρωσης χωρίς καμία εξαίρεση.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s