Τεράστιο σκάνδαλο στις Ηνωμένες Πολιτείες – ο βοηθός του Μιούλλερ σε επαφή με Ουκρανό ολιγάρχη για να ενοχοποιήσει τον Τραμπ!

Σοβαρότατες εξελίξεις στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης Αμερικής. Όπως αποκαλύπτεται, ο βοηθός του Μιούλλερ, Άντριου Βάισμαν, ήρθα σε επαφή με καταζητούμενο Ουκρανό ολιγάρχη Dmitry Firtash, για τον οποίον είχε ήδη ζητηθεί η έκδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες για οικονομικό σκάνδαλο στην Ινδία, προκειμένου να τον πείσει να καταθέσει στοιχεία κατά του προέδρου Τραμπ με αντάλλαγμα την αθώωση του και την απαλλαγή του από όλες τις κατηγορίες! Η εξέλιξη αυτή μάλιστα έρχεται λίγες ημέρες μετά την απόφαση του αυστριακού ανώτατου δικαστηρίου να τον εκδώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες τον κατηγορούν ότι χρημάτισε με 18 εκατομμύρια δολάρια ινδούς αξιωματούχους προκειμένου να εξασφαλίσει μία συμφωνία για αγορά τιτανίου, αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση αυτή αρκεί για να γκρεμίσει ολόκληρη την συνωμοσία που στήθηκε κατά του αμερικανού προέδρου γιατί ήταν συνεργασία με την Ρωσία και να οδηγήσει σε πλήθος κακουργηματικών διώξεων.

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s