Επιβεβαίωσε το olympia.gr ο Κωστής Χατζηδάκης! Αυξάνεται η τιμή του ρεύματος της ΔΕΗ – Πληρώστε Ελληνες την ιδιωτικοποίηση (όσοι δεν μπορείτε σκοτάδι)

Γράψαμε στις 8 Ιουλίου, “Επειδή πριν το ξεπούλημα των ασημικών της χώρας πρέπει να βρουν δικαιολογία ότι έρχονται ως “σωτήρες”, λες κι οι καρχαρίες είναι φιλάνθρωποι, θα προσπαθήσουν να βρουν κάθε δικαιολογία, ότι η ΔΕΗ είναι σε κακά χάλια.”

Οι ιδιώτες που έχουν βάλει στο μάτι την ΔΕΗ, ναι μεν θέλουν να την πάρουν με 1 ευρώ, αλλά για να γεμίσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους στις οφσορ, θέλουν να αυξηθεί το ρεύμα και ήδη την περίοδο 2010-2014 αυξήθηκε κατά 60% .

Σήμερα ο Κωστής Χατζηδάκης, με πρόσχημα ότι ΔΕΗ δεν είναι σε καλή κατάσταση κι αφού έγιναν και μερικά … τυχαία μπλακ ουτ περνάει στο δεύτερο στάδιο της αύξησης του ρεύματος.

Δεν γνωριζούμε πόσο θα είναι η αυξηση, αλλά ήδη ξαναθυμίζουμε ότι έχει αυξηθεί 60% εν μέσω κρίσης με χιλιάδες φτωχούς Ελληνες να μην μπορούν να πληρώσουν. Αλλά δεν νοιάζει αυτό τον κύριο Χατζηδάκη, δεν είναι οι ιδιώτες φιλανθρωπικό ίδρυμα

One thought on “Επιβεβαίωσε το olympia.gr ο Κωστής Χατζηδάκης! Αυξάνεται η τιμή του ρεύματος της ΔΕΗ – Πληρώστε Ελληνες την ιδιωτικοποίηση (όσοι δεν μπορείτε σκοτάδι)”

  1. Δηλαδή ότι είχε προτείνει ο Παναγιωτάκης και έκοψε ο Σταθάκης γιατί είχαν μπροστά τους εκλογές…

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s