Πως ΝΔ τιμωρεί την μεσαία τάξη στον ΕΝΦΙΑ (αφού τον ψήφισαν οι καημένοι) και γλιτώνει χιλιάδες ευρώ την Ελιτ και τους Χριστοφοράκους

A48BC3BA-40E4-4A96-A23D-41BB54DF870D

6 σκέψεις σχετικά με το “Πως ΝΔ τιμωρεί την μεσαία τάξη στον ΕΝΦΙΑ (αφού τον ψήφισαν οι καημένοι) και γλιτώνει χιλιάδες ευρώ την Ελιτ και τους Χριστοφοράκους”

 1. Δηλαδή για να καταλάβω. Όσους έχουν ακίνητη περιουσία μέχρι 200000 δεν είναι μεσαία τάξη; Από που προκύπτει ο παραπλανητικός τίτλος που βάλατε;

  Μου αρέσει!

 2. Υπάρχει και κάτι ακόμα στα στοιχεία.
  Σύνολο σύριζα:223
  Σύνολο ΝΔ:543
  Διαφορά:320

  Από που θα βγουν τα 320;
  Λίγο υπομονή και θα δούμε.
  Με τις υγείες σας κορόιδα των 600 ευρώ που ψηφίσατε Κουλη.

  Μου αρέσει!

 3. Ο ΕΝΦΙΑ (ως συνέχεια του χαρατσιού στη ΔΕΗ, για να μην ξεχνιόμαστε) είναι το εμβληματικότερο όλων των μνημονιακών μέτρων.
  Δεν έχει σημασία αν δεν έχεις εισοδήματα, δεν έχει σημασία αν δεν έχεις μία στην τράπεζα, ή σε άλλες κινητές αξίες, έχει μόνο σημασία ότι διαθέτεις κάποιο ακίνητο, που πολύ πιθανό να μην βρίσκεις κανέναν για να το πουλήσεις, ίσως ακόμα και για να το χαρίσεις.
  Όσο δεν υπάρχει κυβέρνηση που να μπορεί να διορθώσει αυτήν την παράνοια, ε τότε έχουμε ακόμα μνημόνιο…

  Μου αρέσει!

 4. Είναι αρχή ,χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή. Καλό θα κάνετε τα Μ.Μ.Ε. που θέλετε την αλήθεια γυμνή, να θυμίζετε σε επανάληψη και ξανά επανάληψη και ξανά επανάληψη με αποδεικτικά στοιχεία τα όσα ψέμματα που με τόση ευκολία και πειστικότητα φώναζαν και τυμπάνιζαν από την πρώτη μέρα που έγινε κυβέρνηση ο Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α.
  Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας, ο αλήτης, ο κλέφτης, ο ψεύτης και όσα τόσα άλλα του έσερναν οι έχοντες και κατέχοντες που σήμερα χαίρονται και αύριο θα κόβουν κορδέλες το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το φαίνεσθαι , τα χρόνια της θητείας του ως πρωθυπουργός της χώρας
  είχε εποπτεία από τον Πρόεδρος Δημοκρατίας δικός του παιδί και συγκυβέρνηση με τον Πανάρα επίσης δικός του παιδί.Ούτε μία ώρα δεν άσκησε εξουσία με απόλυτη αυτοδυναμία.
  Αλήθεια ο Πανάρας τι κάνει σήμερα? Ποία η θέση του για την συμφωνία των Πρεσπών.
  Επίσης να δώσετε και να δώσετε ξανά και να δώσετε ξανά πίνακες με το σύνολο των Ελλήνων ψηφοφόρων το ποσοστό της παρούσης Κυβέρνησης και το ποσοστό που απομένει αθροιστικά από το 100%.
  Ίσως η πολύ επανάληψη δώσει το ερέθισμα σε κάποια αγύριστα μυαλά να δούνε τον κόσμο του αύριο με άλλους ανοιχτούς ορίζοντες.
  Σε αυτό που η ιστορία δεν πρέπει να δώσει καμία χάρη είναι η αδικία. Η αδικία κύριοι είναι βαθιά πληγή και δυστυχώς διαρκεί πολύ.
  Το 2015 μία χώρα καταχρεωμένη και με το βλέμμα σκυμμένο, δεν είχαμε πρόσωπο στο ευρωκοινοβούλιο κύριοι, στην Ευρώπη δεν ήθελαν να ακούσουν για Έλληνα.
  Το 2015 κύριοι ψηφοφόροι παραδώσατε την εξουσία σε έναν άπειρο πιτσιρικά να την βγάλει από τον βούρκο. Το 2019 κύριοι ψηφοφόροι με γεμάτα ταμεία, με ανάστημα και κύρος ως χώρα από έναν ψεύτη, ένα αλήτη όπως θέλετε να τον χαρακτηρίζετε την παραδώσατε και πάλι στα ίδια πρόσωπα.Ξαναζεσταμένο φαγητό αμ τρώγεται?
  Η Ν.Δ. ως εξουσία και ως κεφάλαιο αυτό που γνωρίζει πολύ καλά να κάνει είναι να προστατεύει και να φροντίζει τα δικά της παιδιά, τα δικά της συμφέροντα.
  Η πλουτοκρατία καλά κάνει και χρησιμοποιεί μεθόδους και τρόπους ώστε να έχει την εξουσία.Εσύ όμως αφελή ψηφοφόρε, εσύ κακομοίρη που δεν έχεις στον ήλιο μοίρα και ψηφίζεις Ν.Δ., είσαι εσύ που κάνεις την μεγάλη ζημιά στο σύνολο όλων αυτών που αντιδρούν και αντιστέκονται, δίνουν μάχες με αυτό το σύστημα που για χρόνια έχει δώσει
  κάθε δείγμα γραφής τι μπορεί και τι είναι ικανό να κάνει σε αυτό τον τόπο.
  Έχουν καταφέρει να εφαρμόσουν την παρανομία νόμιμη και την νομιμότητα παρανομία.
  Ευλογημένη από τον θεό ως χώρα, αλλά κατεστραμμένη από τον ίδιο τον λαό.(Μία μεγάλη μάζα πολιτών).

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s