Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Πρόεδρος Τραμπ τελειώνει τον Ερντογάν

Με επίσημη ανακοίνωση του πριν από λίγο ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε οτι τελειώνει την Τουρκία από το προγραμμα των F-35.  “Δυστυχώς, η απόφαση της Τουρκίας να αγοράσει ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-400 καθιστά αδύνατη τη συνεχιζόμενη ανάμιξή της με τα μαχητικά F-35″, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Αυτούσια η ανακοίνωση όπως εκδόθηκε από το Λευκό Οίκο:

 

infiltr8or

7 thoughts on “Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Πρόεδρος Τραμπ τελειώνει τον Ερντογάν”

 1. Εγκαθιστώντας τους S400 μόλις 75 km έξω από την Άγκυρα, φαίνεται ότι ο Ερντογάν ένα μόνο πράγμα έχει στο μυαλό του: ότι κάποια στιγμή θα του επιτεθούν οι ΗΠΑ, με πιθανότερη στιγμή την ώρα που θα εξελλίσεται το επόμενο πραξικόπημα εναντίον του!

  Liked by 1 person

  1. Οι ΗΠΑ σταματάνε τα F35 από την Τουρκία γιατί έμαθαν ότι ο Ερντογάν θέλει να δοκιμάσει αν και πώς οι S400 μπορούν να σταματήσουν τα αόρατα (stealth) F35, ενώ μάλλον αδιαφορεί για το αν σταματάνε και τα ορατά μαχητικά που έχουν οι γείτονές του (π.χ. F16), τα οποία έτσι κι αλλιώς μπορούν να σταματήσουν και οι αμερικανικοί patriot.
   Μία τέτοια πληροφορία θα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή για το πρόγραμμα F35. Ποιος θα τα αγόραζε?

   Like

  2. Οι ΗΠΑ σταματάνε τα F35 από την Τουρκία γιατί έμαθαν ότι ο Ερντογάν θέλει να δοκιμάσει αν και πώς οι S400 μπορούν να σταματήσουν τα αόρατα (stealth) F35, ενώ μάλλον αδιαφορεί για το αν σταματάνε και τα ορατά μαχητικά που έχουν οι γείτονές του (π.χ. F16), τα οποία έτσι κι αλλιώς μπορούν να σταματήσουν και οι αμερικανικοί patriot. Μία τέτοια πληροφορία θα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή για το πρόγραμμα F35. Ποιος θα τα αγόραζε?

   Like

 2. Οι ΗΠΑ σταματάνε τα F35 από την Τουρκία γιατί έμαθαν ότι ο Ερντογάν θέλει να δοκιμάσει αν και πώς οι S400 μπορούν να σταματήσουν τα αόρατα (stealth) F35, ενώ μάλλον αδιαφορεί για το αν σταματάνε και τα ορατά μαχητικά που έχουν οι γείτονές του (π.χ. F16), τα οποία έτσι κι αλλιώς μπορούν να σταματήσουν και οι αμερικανικοί patriot.

  Like

 3. Οι ΗΠΑ σταματάνε τα F35 από την Τουρκία γιατί έμαθαν ότι ο Ερντογάν θέλει να δοκιμάσει αν και πώς οι S400 μπορούν να σταματήσουν τα αόρατα (stealth) F35,

  Like

 4. ενώ μάλλον αδιαφορεί για το αν σταματάνε και τα ορατά μαχητικά που έχουν οι γείτονές του (π.χ. F16), τα οποία έτσι κι αλλιώς μπορούν να σταματήσουν και οι αμερικανικοί patriot.
  Μία τέτοια πληροφορία θα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή για το πρόγραμμα F35. Ποιος θα τα αγόραζε?

  Like

  1. Ο Τραμπ προσπάθησε να πείσει Πεντάγωνο και Ερντογάν ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αυτό που φοβάται ο Ερντογάν, αλλά μάταια…

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s