Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Πρόεδρος Τραμπ τελειώνει τον Ερντογάν

Με επίσημη ανακοίνωση του πριν από λίγο ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε οτι τελειώνει την Τουρκία από το προγραμμα των F-35.  “Δυστυχώς, η απόφαση της Τουρκίας να αγοράσει ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-400 καθιστά αδύνατη τη συνεχιζόμενη ανάμιξή της με τα μαχητικά F-35″, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Αυτούσια η ανακοίνωση όπως εκδόθηκε από το Λευκό Οίκο:

 

infiltr8or

7 σκέψεις σχετικά με το “Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Πρόεδρος Τραμπ τελειώνει τον Ερντογάν”

 1. Εγκαθιστώντας τους S400 μόλις 75 km έξω από την Άγκυρα, φαίνεται ότι ο Ερντογάν ένα μόνο πράγμα έχει στο μυαλό του: ότι κάποια στιγμή θα του επιτεθούν οι ΗΠΑ, με πιθανότερη στιγμή την ώρα που θα εξελλίσεται το επόμενο πραξικόπημα εναντίον του!

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Οι ΗΠΑ σταματάνε τα F35 από την Τουρκία γιατί έμαθαν ότι ο Ερντογάν θέλει να δοκιμάσει αν και πώς οι S400 μπορούν να σταματήσουν τα αόρατα (stealth) F35, ενώ μάλλον αδιαφορεί για το αν σταματάνε και τα ορατά μαχητικά που έχουν οι γείτονές του (π.χ. F16), τα οποία έτσι κι αλλιώς μπορούν να σταματήσουν και οι αμερικανικοί patriot.
   Μία τέτοια πληροφορία θα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή για το πρόγραμμα F35. Ποιος θα τα αγόραζε?

   Μου αρέσει!

  2. Οι ΗΠΑ σταματάνε τα F35 από την Τουρκία γιατί έμαθαν ότι ο Ερντογάν θέλει να δοκιμάσει αν και πώς οι S400 μπορούν να σταματήσουν τα αόρατα (stealth) F35, ενώ μάλλον αδιαφορεί για το αν σταματάνε και τα ορατά μαχητικά που έχουν οι γείτονές του (π.χ. F16), τα οποία έτσι κι αλλιώς μπορούν να σταματήσουν και οι αμερικανικοί patriot. Μία τέτοια πληροφορία θα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή για το πρόγραμμα F35. Ποιος θα τα αγόραζε?

   Μου αρέσει!

 2. Οι ΗΠΑ σταματάνε τα F35 από την Τουρκία γιατί έμαθαν ότι ο Ερντογάν θέλει να δοκιμάσει αν και πώς οι S400 μπορούν να σταματήσουν τα αόρατα (stealth) F35, ενώ μάλλον αδιαφορεί για το αν σταματάνε και τα ορατά μαχητικά που έχουν οι γείτονές του (π.χ. F16), τα οποία έτσι κι αλλιώς μπορούν να σταματήσουν και οι αμερικανικοί patriot.

  Μου αρέσει!

 3. ενώ μάλλον αδιαφορεί για το αν σταματάνε και τα ορατά μαχητικά που έχουν οι γείτονές του (π.χ. F16), τα οποία έτσι κι αλλιώς μπορούν να σταματήσουν και οι αμερικανικοί patriot.
  Μία τέτοια πληροφορία θα ήταν ολοκληρωτική καταστροφή για το πρόγραμμα F35. Ποιος θα τα αγόραζε?

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s