Αρχισε τα FAKE news πριν καν ορκιστεί βουλευτής “Η ΝΔ δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ ανακοίνωση κατά του κ. Τσουβάλα” #Ματι [ΒΙΝΤΕΟ] @

2 thoughts on “Αρχισε τα FAKE news πριν καν ορκιστεί βουλευτής “Η ΝΔ δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ ανακοίνωση κατά του κ. Τσουβάλα” #Ματι [ΒΙΝΤΕΟ] @”

  1. α ρε Κυριάκο…Πάνω στην αγωνία σου να μαζέψεις ψήφους έκανες τον κάθε ζαβό βουλευτή…Τώρα πρέπει να τον λουστούμε 4 χρόνια ή υπάρχει περίπτωση να τον παραιτήσεις?

    Like

    1. Δεν είσαι δίκαιη. Δεν ήταν βιασύνη να κάνει Βουλευτές, ότι καλλίτερο έχει η χώρα μας, Πλευρη, Μπογδανο, Βοριδη, Αντωνιαδη, και προσπάθησε και μερικά ακόμη διαμάντια ! είσαι άδικη. Έκανε τους αρίστους. Αυτοί θα μας κυβερνήσουν. Και μην ξεχνάς, γιατί το ξέχασες, εντελώς Δημοκρατικά, ( το ίδιο έκανε και ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ορμπαν στην Ουγγαρία, μόνο ο Χίτλερ το απέφυγε ), φρόντισε να ‘’ εξουσιάζει ‘’ ο ίδιος ‘’, ( λες και δεν θα έδινε την διοίκηση – εποπτεία σε άτομα της κυβέρνησης του, αλλα όχι, ο ίδιος ), την ΕΥΠ, την ΕΡΤ, και το πρακτορείο ειδήσεων. Δημοκράτης με τα όλα του ρε παιδάκι μου. Τηρεί δεν και τους Νόμους που βάζει ο ίδιος. Είπαμε κανένας δεν θα διορίσει συγγενικό του πρόσωπο, ( έκτος από εμένα δεν το είπε ), και έβαλε τον υιό της αδελφής του. Τώρα, πρέπει να συνεργαστούμε με τους γείτονες, αυτούς ντε που εμείς πολεμήσαμε, την , πως την είπαμε, Βόρια Μακεδονία ? Κουραστικό όνομα δυο λέξεις, γιατί δεν την αποκαλούμε όπως πρότεινε ο Κωστάκης ο Καραμανλής, μόνο Μακεδονία ??? και αφού κουραστήκαμε σε 4 ημέρες εργασίας, ας πάμε και ένα τριήμερο στην Τήνο. Δεν συνεχίζω θα σε κουράσω. Όλα αυτά σε μια εβδομάδα εξουσίας. Έπονται τα καλλίτερα. Άρα είσαι άδικη.

      Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s