Αρχισε τα FAKE news πριν καν ορκιστεί βουλευτής «Η ΝΔ δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ ανακοίνωση κατά του κ. Τσουβάλα» #Ματι [ΒΙΝΤΕΟ] @

2 σκέψεις σχετικά με το “Αρχισε τα FAKE news πριν καν ορκιστεί βουλευτής «Η ΝΔ δεν έχει βγάλει ΠΟΤΕ ανακοίνωση κατά του κ. Τσουβάλα» #Ματι [ΒΙΝΤΕΟ] @”

  1. α ρε Κυριάκο…Πάνω στην αγωνία σου να μαζέψεις ψήφους έκανες τον κάθε ζαβό βουλευτή…Τώρα πρέπει να τον λουστούμε 4 χρόνια ή υπάρχει περίπτωση να τον παραιτήσεις?

    Μου αρέσει!

    1. Δεν είσαι δίκαιη. Δεν ήταν βιασύνη να κάνει Βουλευτές, ότι καλλίτερο έχει η χώρα μας, Πλευρη, Μπογδανο, Βοριδη, Αντωνιαδη, και προσπάθησε και μερικά ακόμη διαμάντια ! είσαι άδικη. Έκανε τους αρίστους. Αυτοί θα μας κυβερνήσουν. Και μην ξεχνάς, γιατί το ξέχασες, εντελώς Δημοκρατικά, ( το ίδιο έκανε και ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ορμπαν στην Ουγγαρία, μόνο ο Χίτλερ το απέφυγε ), φρόντισε να ‘’ εξουσιάζει ‘’ ο ίδιος ‘’, ( λες και δεν θα έδινε την διοίκηση – εποπτεία σε άτομα της κυβέρνησης του, αλλα όχι, ο ίδιος ), την ΕΥΠ, την ΕΡΤ, και το πρακτορείο ειδήσεων. Δημοκράτης με τα όλα του ρε παιδάκι μου. Τηρεί δεν και τους Νόμους που βάζει ο ίδιος. Είπαμε κανένας δεν θα διορίσει συγγενικό του πρόσωπο, ( έκτος από εμένα δεν το είπε ), και έβαλε τον υιό της αδελφής του. Τώρα, πρέπει να συνεργαστούμε με τους γείτονες, αυτούς ντε που εμείς πολεμήσαμε, την , πως την είπαμε, Βόρια Μακεδονία ? Κουραστικό όνομα δυο λέξεις, γιατί δεν την αποκαλούμε όπως πρότεινε ο Κωστάκης ο Καραμανλής, μόνο Μακεδονία ??? και αφού κουραστήκαμε σε 4 ημέρες εργασίας, ας πάμε και ένα τριήμερο στην Τήνο. Δεν συνεχίζω θα σε κουράσω. Όλα αυτά σε μια εβδομάδα εξουσίας. Έπονται τα καλλίτερα. Άρα είσαι άδικη.

      Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s