Ο Κώστας Βουτσας άλλαξε τη διαθήκη του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Ciao, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε γράψει την περιουσία του στις κόρες, που έχει αποκτήσει από προηγούμενους γάμους.

Μία περιουσία, η οποία συμπεριλαμβάνει ένα σπίτι στην Αθήνα, ένα στη Μύκονο και χρήματα που έχει συγκεντρώσει καθ’ όλη τη διάρκειας της χρυσής καριέρας του.

Η έλευση του Φοίβου, όμως, άλλαξε τα δεδομένα που ίσχυαν έως εκείνο το σημείο.

Ο Κώστας Βουτσάς, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θέλησε να αλλάξει τη διαθήκη του, προκειμένου να αφήσει σε αυτόν ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας του. Οι κόρες του, του ζήτησαν να συναντηθούν, προκειμένου να βρεθεί μία δίκαια λύση, όπως και συνέβη.

Η Αλίκη Κατσαβού, σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, δεν παραβρέθηκε στη συνάντηση, δεδομένου ότι δεν ήθελε καμία εμπλοκή σε αυτήν τη συζήτηση και ως εκ τούτου η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Κώστα Βουτσά και τις τρεις κόρες του με τη λύση που βρέθηκε να αφήνει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες.

Έπειτα από τις τελευταίες αλλαγές στη διαθήκη, ο Κώστας Βουτσάς αφήνει στον Φοίβο το σπίτι που διαμένουν στο Κολωνάκι. Στην σύζυγό του αφήνει τη σύνταξή του και στις τρεις κόρες του αφήνει το σπίτι στη Μύκονο, καθώς και τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει από τις ταινίες που έχει παίξει.

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s