Ο Κώστας Βουτσας άλλαξε τη διαθήκη του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Ciao, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε γράψει την περιουσία του στις κόρες, που έχει αποκτήσει από προηγούμενους γάμους.

Μία περιουσία, η οποία συμπεριλαμβάνει ένα σπίτι στην Αθήνα, ένα στη Μύκονο και χρήματα που έχει συγκεντρώσει καθ’ όλη τη διάρκειας της χρυσής καριέρας του.

Η έλευση του Φοίβου, όμως, άλλαξε τα δεδομένα που ίσχυαν έως εκείνο το σημείο.

Ο Κώστας Βουτσάς, σύμφωνα με την ίδια πηγή, θέλησε να αλλάξει τη διαθήκη του, προκειμένου να αφήσει σε αυτόν ένα σημαντικό μέρος της περιουσίας του. Οι κόρες του, του ζήτησαν να συναντηθούν, προκειμένου να βρεθεί μία δίκαια λύση, όπως και συνέβη.

Η Αλίκη Κατσαβού, σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού, δεν παραβρέθηκε στη συνάντηση, δεδομένου ότι δεν ήθελε καμία εμπλοκή σε αυτήν τη συζήτηση και ως εκ τούτου η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Κώστα Βουτσά και τις τρεις κόρες του με τη λύση που βρέθηκε να αφήνει όλες τις πλευρές ικανοποιημένες.

Έπειτα από τις τελευταίες αλλαγές στη διαθήκη, ο Κώστας Βουτσάς αφήνει στον Φοίβο το σπίτι που διαμένουν στο Κολωνάκι. Στην σύζυγό του αφήνει τη σύνταξή του και στις τρεις κόρες του αφήνει το σπίτι στη Μύκονο, καθώς και τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει από τις ταινίες που έχει παίξει.

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s