Τι σημαίνει "επανακαθαρισμός προσέγγισης με την Τουρκία" κύριε Πρωθυπουργέ την στιγμή που η Ελλας έχει την πρωτοβουλία κινήσεων; [ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

netakias – Σύμφωνα με το (γενικόλογο) κείμενο που δόθηκε στο ΥΠΕΞ από τον Πρωθυπουργό ανάμεσα στις βασικές προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τρίτη παράγραφο υπάρχει η φράση :
– Επανακαθορισμός της τακτικής μας προσέγγισης προς την Τουρκία.
Τι εννοούν “επανακαθορισμό” την στιγμή που Ελλάδα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων;
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ :


“Η διπλωματική σύμβουλος του νέου πρωθυπουργού φέρεται να έχει δώσει ένα κείμενο προς το υπουργείο εξωτερικών, κατά παραγγελία φαντάζομαι του κυρίου Μητσοτάκη, που λέει για αλλαγή της τακτικής σε σχέση με την Τουρκία”
“θα το έβρισκα πάρα πολύ ατυχές να αλλάξει το παραμικρό σε αυτήν την στρατηγική και την τακτική και την όποια διαχείριση κάνει η χώρα το τελευταίο διάστημα. Ελπίζω να μην έχουμε καποιον περίργο πειραματισμό. Εξαλλου μέχρι τώρα η ΝΔ ως κόμμα δεν είχε εκφράσει αντίρρηση στον τρόπου που πολιτευόταν η προηγούμενη κυβέρνηση
Γιατί “σχεδόν έξι μήνες είχε κρατήσει η διαδικασία να επιλέγουν οι κυρώσεις έναντι της Τουρκίας για το Ουκρανικό. Τώρα για την Κύπρο μέσα σε έναν μήναν έχουμε καταλήξει”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ