Τι σημαίνει “επανακαθαρισμός προσέγγισης με την Τουρκία” κύριε Πρωθυπουργέ την στιγμή που η Ελλας έχει την πρωτοβουλία κινήσεων; [ΒΙΝΤΕΟ]

netakias – Σύμφωνα με το (γενικόλογο) κείμενο που δόθηκε στο ΥΠΕΞ από τον Πρωθυπουργό ανάμεσα στις βασικές προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην τρίτη παράγραφο υπάρχει η φράση :

– Επανακαθορισμός της τακτικής μας προσέγγισης προς την Τουρκία.

Τι εννοούν “επανακαθορισμό” την στιγμή που Ελλάδα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων;

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ :

“Η διπλωματική σύμβουλος του νέου πρωθυπουργού φέρεται να έχει δώσει ένα κείμενο προς το υπουργείο εξωτερικών, κατά παραγγελία φαντάζομαι του κυρίου Μητσοτάκη, που λέει για αλλαγή της τακτικής σε σχέση με την Τουρκία”

“θα το έβρισκα πάρα πολύ ατυχές να αλλάξει το παραμικρό σε αυτήν την στρατηγική και την τακτική και την όποια διαχείριση κάνει η χώρα το τελευταίο διάστημα. Ελπίζω να μην έχουμε καποιον περίργο πειραματισμό. Εξαλλου μέχρι τώρα η ΝΔ ως κόμμα δεν είχε εκφράσει αντίρρηση στον τρόπου που πολιτευόταν η προηγούμενη κυβέρνηση

Γιατί “σχεδόν έξι μήνες είχε κρατήσει η διαδικασία να επιλέγουν οι κυρώσεις έναντι της Τουρκίας για το Ουκρανικό. Τώρα για την Κύπρο μέσα σε έναν μήναν έχουμε καταλήξει”

4 thoughts on “Τι σημαίνει “επανακαθαρισμός προσέγγισης με την Τουρκία” κύριε Πρωθυπουργέ την στιγμή που η Ελλας έχει την πρωτοβουλία κινήσεων; [ΒΙΝΤΕΟ]”

  1. Σύμφωνα με σημερινή έρευνα, το 63% των Ελλήνων περιμένει από τη νέα κυβέρνηση άμεσα φορολογικές ελαφρύνσεις. Πολύ πιο κάτω κάθε άλλο θέμα!

    -https://kaparesearch.com/postelection-poll-2019/

    Εντωμεταξύ, ο Γιάννης ο Στουρνάρας τρέχει και φιλάει κατουρημένες ποδιές να το πετύχει, αλλά οι Γερμανοί του ESM παραμένουν παγερά αδιάλλακτοι: 3,5% του ΑΕΠ ακατέβατα και οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται!

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s