Τώρα – το Ισραήλ απορρίπτει οποιαδήποτε συνεργασία με τον υπουργό Μάκη Βορίδη, κατηγορώντας τον ως Αντισημίτη. Αντισημιτική δήλωση πάντως του Βορίδη, δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Τζερούσαλεμ Ποστ, το Ισραήλ θα απορρίψει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τον νέο υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Μάκη Βορίδη λόγω (όπως αναφέρει) του αντισημιτικού του παρελθόντος. Πάντως, όσο κι αν διαφωνούμε πολιτικά με τον κύριο Βορίδη, ουδέποτε έχει κάνει κάποια αντισημιτική δήλωση ή έχει προωθήσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο έργα αντισημιτών. Ίσως η απόφαση του Ισραήλ να έχει να κάνει με την υποψηφιότητά του Μάκη Βορίδη στο κόμμα του Κώστα Πλεύρη. Δεν μπορούμε να βρούμε άλλη εξήγηση.

3 thoughts on “Τώρα – το Ισραήλ απορρίπτει οποιαδήποτε συνεργασία με τον υπουργό Μάκη Βορίδη, κατηγορώντας τον ως Αντισημίτη. Αντισημιτική δήλωση πάντως του Βορίδη, δεν υπάρχει.”

  1. Αυτό είναι το άρθρο τής jpost. Τα βόλια παίρνουν και τον Γεωργιάδη, διότι πούλαγε το βιβλίο τού Κ. Πλεύρη “Εβραίοι, όλη η αλήθεια”. Αυτό είναι ένας κάποιος λόγος. Για τον Βορίδη, όμως, δεν αναφέρει τίποτε συγκεκριμένο περί αντισημιτισμού. Ούτε εγώ θυμάμαι τον Βορίδη να έχει εκφράσει αντισημιτικές θέσεις. Το ΕΜ που είχε ήταν σαφώς κατά τής λαθρομετανάστευσης, ήταν εθνικιστικό, αλλά όχι αντισημιτικό.

    Like

  2. Oι Βορίδης και Γεωργιάδης έχουν στιγματισθεί από παλιά. Διαβάστε αυτό το κείμενο τού 2012 από την ιστοσελίδα τού ΚΙΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” Κι εδώ αναφέρεται όλως αορίστως “οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει ή ταυτιστεί με προσβλητικές για τους Εβραίους απόψεις”.

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s