Τώρα – το Ισραήλ απορρίπτει οποιαδήποτε συνεργασία με τον υπουργό Μάκη Βορίδη, κατηγορώντας τον ως Αντισημίτη. Αντισημιτική δήλωση πάντως του Βορίδη, δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Τζερούσαλεμ Ποστ, το Ισραήλ θα απορρίψει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τον νέο υπουργό αγροτικής ανάπτυξης Μάκη Βορίδη λόγω (όπως αναφέρει) του αντισημιτικού του παρελθόντος. Πάντως, όσο κι αν διαφωνούμε πολιτικά με τον κύριο Βορίδη, ουδέποτε έχει κάνει κάποια αντισημιτική δήλωση ή έχει προωθήσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο έργα αντισημιτών. Ίσως η απόφαση του Ισραήλ να έχει να κάνει με την υποψηφιότητά του Μάκη Βορίδη στο κόμμα του Κώστα Πλεύρη. Δεν μπορούμε να βρούμε άλλη εξήγηση.

3 σκέψεις σχετικά με το “Τώρα – το Ισραήλ απορρίπτει οποιαδήποτε συνεργασία με τον υπουργό Μάκη Βορίδη, κατηγορώντας τον ως Αντισημίτη. Αντισημιτική δήλωση πάντως του Βορίδη, δεν υπάρχει.”

  1. Αυτό είναι το άρθρο τής jpost. Τα βόλια παίρνουν και τον Γεωργιάδη, διότι πούλαγε το βιβλίο τού Κ. Πλεύρη «Εβραίοι, όλη η αλήθεια». Αυτό είναι ένας κάποιος λόγος. Για τον Βορίδη, όμως, δεν αναφέρει τίποτε συγκεκριμένο περί αντισημιτισμού. Ούτε εγώ θυμάμαι τον Βορίδη να έχει εκφράσει αντισημιτικές θέσεις. Το ΕΜ που είχε ήταν σαφώς κατά τής λαθρομετανάστευσης, ήταν εθνικιστικό, αλλά όχι αντισημιτικό.

    Μου αρέσει!

  2. Oι Βορίδης και Γεωργιάδης έχουν στιγματισθεί από παλιά. Διαβάστε αυτό το κείμενο τού 2012 από την ιστοσελίδα τού ΚΙΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΒΟΡΙΔΗ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» Κι εδώ αναφέρεται όλως αορίστως «οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει ή ταυτιστεί με προσβλητικές για τους Εβραίους απόψεις».

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s