Ακόμη δεν ορκίστηκαν βουλευτές και καλό κοιτάζουν να πάνε στον Μητσοτακη. 5 Βουλευτές από αλλά κόμματα έτοιμοι για μεταγραφή.

Ακόμη δεν ορκίστηκαν βουλευτές και καλοβλέπουν μια μεταγραφή στο κόμμα Μητσοτακη. Στη Νέα Δημοκρατία βέβαια δεν θέλουν ακόμη να ταράξουν τις ισορροπίες με κανένα κόμμα ειδικά με το ΠΑΣΟΚ καθώς θα επιδιώξουν να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο από τις επόμενες εκλογές και κάθε ψήφος θα τους είναι απαραίτητη.

Καποιοι όμως δεν κρατιούνται και περιμένουν πως και πως την ευκαιρία να μεταπηδήσουν στη ΝΔ τωρα που είναι ακόμη νωρίς και μπορούν να διεκδικήσουν κομμάτι από την πίτα της εξουσίας.

Ετσι καθώς θα ψηφίζονται τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης μη σας φανεί περίεργο αν δείτε να τα στηρίζουν και μεμονωμένοι βουλευτές από αλλά κόμματα. Θα ψάχνουν αφορμή να διαγραφούν για να μπορέσουν να μεταγραφούν.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ακόμη δεν ορκίστηκαν βουλευτές και καλό κοιτάζουν να πάνε στον Μητσοτακη. 5 Βουλευτές από αλλά κόμματα έτοιμοι για μεταγραφή.”

  1. Αφού αποδείχτηκε ότι η στρατηγική ήττα του Σύριζα ήταν τελικά άλλη μία μπαρούφα του Βενιζέλου, η Φώφη η ανεξάρτητη η Κιναλιώτισσα θα μπορούσε να τρολλάρει πολύ άσχημα το Μητσοτάκη… Για παράδειγμα, μπορεί να προτείνει ενισχυμένη αναλογική με +10 βουλευτές στο πρώτο κόμμα 🙂

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s