Ακόμη δεν ορκίστηκαν βουλευτές και καλό κοιτάζουν να πάνε στον Μητσοτακη. 5 Βουλευτές από αλλά κόμματα έτοιμοι για μεταγραφή.

Ακόμη δεν ορκίστηκαν βουλευτές και καλοβλέπουν μια μεταγραφή στο κόμμα Μητσοτακη. Στη Νέα Δημοκρατία βέβαια δεν θέλουν ακόμη να ταράξουν τις ισορροπίες με κανένα κόμμα ειδικά με το ΠΑΣΟΚ καθώς θα επιδιώξουν να αλλάξουν τον εκλογικό νόμο από τις επόμενες εκλογές και κάθε ψήφος θα τους είναι απαραίτητη.

Καποιοι όμως δεν κρατιούνται και περιμένουν πως και πως την ευκαιρία να μεταπηδήσουν στη ΝΔ τωρα που είναι ακόμη νωρίς και μπορούν να διεκδικήσουν κομμάτι από την πίτα της εξουσίας.

Ετσι καθώς θα ψηφίζονται τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης μη σας φανεί περίεργο αν δείτε να τα στηρίζουν και μεμονωμένοι βουλευτές από αλλά κόμματα. Θα ψάχνουν αφορμή να διαγραφούν για να μπορέσουν να μεταγραφούν.

One thought on “Ακόμη δεν ορκίστηκαν βουλευτές και καλό κοιτάζουν να πάνε στον Μητσοτακη. 5 Βουλευτές από αλλά κόμματα έτοιμοι για μεταγραφή.”

  1. Αφού αποδείχτηκε ότι η στρατηγική ήττα του Σύριζα ήταν τελικά άλλη μία μπαρούφα του Βενιζέλου, η Φώφη η ανεξάρτητη η Κιναλιώτισσα θα μπορούσε να τρολλάρει πολύ άσχημα το Μητσοτάκη… Για παράδειγμα, μπορεί να προτείνει ενισχυμένη αναλογική με +10 βουλευτές στο πρώτο κόμμα 🙂

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s