ΔΕΗ, όπως Ολυμπιακή. Διά χειρός Χατζηδάκη.

Από της Πτώσεως της Πόλεως, Μοιρολογάτε Εθνικώς και κάνετε τις δουλίτσες σας περίφημα Ατομικώς. Από δε της Ελευθερώσεως της Ελλαδούλας, εφορτώσατε τα πάντα στο Χάρτινο Κοκοράκι και πάλι κάνετε τις δουλίτσες Σας. Δηλαδή και πάλι και μόνο ΜΠΑΚΑΛΕΥΕΣΘΕ.

Όπως έχει αποκαλύψει το Olympia εδώ και μήνες, ο κύριος Χατζηδάκης αναλαμβάνει την συγκεκριμένη θέση με κύριο στόχο την “εξεύρεση λύσης” για την ΔΕΗ. Την ΔΕΗ που απαξίωσαν διαχρονικά οι κυβερνήσεις, με ρεμούλα, ρουσφέτια, ασυδοσία. Ένας ελληνικός κολοσσός που θα έπρεπε να μεσουρανεί στην ευρύτερη περιοχή, ένας κολοσσός που θα έπρεπε να έχει πάρει υπό τον έλεγχο του όλες τις παραγωγικές πηγές ενέργειας στα Βαλκάνια και ακόμα πιο μακριά, ετοιμάζεται να εκποιηθεί. Όπως ακριβώς έγινε με την Ολυμπιακή. Αυτή είναι η κακοδαιμονία του έθνους μας. Όπως θα περιέγραφε γλαφυρά ο Περικλής Γιαννόπουλος. Η Ελλάς από αυτοκράτειρα, είδος προς εκποίηση. Με την αποκλειστική ευθύνη των κληρονόμων μίας σπουδαίας, παγκόσμιας κληρονομιάς.

6 thoughts on “ΔΕΗ, όπως Ολυμπιακή. Διά χειρός Χατζηδάκη.”

  1. και κλαμα η δεη εχουμε να ζησουμε μερες του 90 με τις διακοπες επι πατρος μητσοτακη ο καταλληος πωλητης χατζηδακης ο εθνικος μας πωλητης

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s