«Δώστε τη δύναμη στην Ένωση Κεντρώων να φρενάρει την αυτοδυναμία»!

Δυο μαχητικές τηλεοπτικές εμφανίσεις του Νίκου Νικολόπουλου στο KONRA CHANNEL και το ART

 «Όσοι «τρέμουν» διότι η αυτοδυναμία της ΝΔ θα την οδηγήσει στην αυθαιρεσία και την αλαζονία, έχουν τον τρόπο να την ανακόψουν, στέλνοντας πάλι στη Βουλή την Ένωση Κεντρώων».

Με απόλυτα απλό και σαφή τρόπο, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στο νότιο τομέα της Αθήνας, Νίκος Νικολόπουλος εξήγησε ότι το ανάχωμα στο Μητσοτάκη, είναι η οκτακομματική Βουλή.

Ο έμπειρος κοινοβουλευτικός παραχώρησε δύο συνεντεύξεις χθες στους τηλεοπτικούς σταθμούς KONTRA CHANNEL και ART και παρέθεσε πλήθος επιχειρημάτων που καθιστούν αναγκαία την παρουσία της Ένωσης Κεντρώων και στη νέα Βουλή.

Πρώτα απ’ όλα είπε ότι κράτησε σθεναρή και συνεπή στάση ενάντια στην μνημονιακή επέλαση της τελευταίας 9ετίας. Ενώ, πατριωτικός ήταν ο αγώνας της και κατά του σφετερισμού του ονόματος της Μακεδονίας από τους Σκοπιανούς.

«Άλλα κόμματα αφανίσθηκαν μέσα στη κρίση γιατί δελεάσθηκαν από την εξουσία και απαρνήθηκαν τον εαυτό τους», είπε ο κ. Νικολόπουλος και συμπλήρωσε: «Αντίθετα εμείς, αντισταθήκαμε μέχρι τέλους σε όλες τις μνημονιακές προσταγές. Δεν ψηφίσαμε τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, ούτε το σύμφωνο συμβίωσης, ούτε την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα, ούτε φυσικά την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών. Είναι, λοιπόν, άδικο να μείνουμε έξω από τη νέα Βουλή».

Εξ’ άλλου, ο Αχαιός πολιτικός που για πρώτη φορά πολιτεύεται στο νότιο τομέα της Αθήνας, εξέφρασε την αισιοδοξία για τον Κυριακάτικο στόχο της Ένωσης Κεντρώων, λέγοντας:

«Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σε σχέση με τις Ευρωεκλογές άνοδο της Ένωσης Κεντρώων, αλλά δεν μπορούν να εντοπίσουν όλες τις διεργασίες που έχουν γίνει στο εκλογικό σώμα, που δεν θέλει να δώσει λευκή επιταγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η δική μας συμμαχία είναι πολύ δυνατή πλέον, γιατί προστίθενται στις δυνάμεις της Ένωσης Κεντρώων, δεκάδες χιλιάδες ψήφοι των πατριωτικών κομμάτων που είχαν κατέβει αυτόνομα στις Ευρωεκλογές και τώρα είναι μαζί μας, αλλά και ψηφοφόροι από αρκετά κινήματα, όπως είναι οι Οικολoγία- Πράσινοι, τα ΑΜΕΑ, το Άρμα Πολιτών, οι προερχόμενοι από τους ΑΝΕΛ και πολλοί άλλοι, που εγγυώνται ότι εμείς τελικά θα είμαστε η έκπληξη από τα μικρότερα κόμματα»!

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s