Σταματήστε την Αρχαιοφοβία! Αυτό το υπέροχο θέατρο, εάν ήταν οπουδήποτε αλλού στον κόσμο θα ήταν παγκόσμιος πόλος έλξης.

Και στους όμως αυτό το θέατρο που βρίσκεται στην δεύτερη σε παγκόσμια αναγνωρισιμότητα πόλη της Ελλάδας, έχει αφεθεί συντρίμμια. Μιλάμε φυσικά για το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης. Για όσους δεν γνωρίζουν, μετά την Ολυμπία, η Σπάρτη είναι η δεύτερη πλέον αναγνωρίσιμη πόλη της αρχαιότητας στον δυτικό πολιτισμό.

Αναστήλωση λοιπόν και επαναλειτουργία τώρα! Αυτές είναι οι ενέργειες που φέρνουν πραγματική ανάπτυξη, που επιβεβαιώνουν την θέση της Ελλάδας ως λίκνο του δυτικού πολιτισμού, γεγονός που είναι το πιο ισχυρό της στοιχείο.

Ένα έργο τέχνης και πολιτισμού εφάμιλλο της Επιδαύρου, αλλά πολύ πιο θελκτικό λόγω της τοποθεσίας του. Καθώς η Σπάρτη τα τελευταία χρόνια, με τη βοήθεια φυσικά του Χόλιγουντ, έχει επανέλθει στις συνειδήσεις των πολιτών της Δύσης ως η πόλη που κράτησε τις Θερμοπύλες της ανθρωπότητας. Η αρχαιοφοβία που επικρατεί στην Ελλάδα, αποτρέπει αυτές τις αυτονόητες και εθνικά ωφέλιμες ενέργειες.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό για τον αποδεδειγμένα πατριώτη Πέτρο Δούκα.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Σταματήστε την Αρχαιοφοβία! Αυτό το υπέροχο θέατρο, εάν ήταν οπουδήποτε αλλού στον κόσμο θα ήταν παγκόσμιος πόλος έλξης.”

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s