Αρχηγική εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολαου. Άδειασε εντελως την Φωφη. Ζήτησε ακόμη και οικουμενική με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Αλλά λέει η Φωφη άλλα αυτός,

μιλαμε για δυο εντελως διαφορετικά κόμματα σε ένα.

 

2 σκέψεις σχετικά με το “Αρχηγική εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολαου. Άδειασε εντελως την Φωφη. Ζήτησε ακόμη και οικουμενική με ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.”

 1. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ’ ΡΑΙΧ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ :

  Τα κατωτέρω είναι η σύσταση του Φ.Π. κατά τον κρίσιμο χρόνο της δήθεν διαπραγμάτευσης με τα βαμπίρ του Δ.Ν.Τ. και των νεοναζί του Δ’ ΡΑΙΧ , προς την τότε κυβέρνηση για να σωθεί η Ελλάδα από τα γαμψά νύχια των αρπακτικών ορνέων των τοκογλύφων : Αλλά πως να το πράξουν αφού αυτοί δια ψευδών στοιχείων μεθόδευσαν τη διάλυση της Ελλάδας ,της καταλήστευσης του αμύθητου ορυκτού και θαλάσσιου πλούτου της , καθώς και της νέας υποδούλωσης των Ελλήνων στο νυν Δ’ ΡΑΙΧ των συνεχιστών του έργου του Γ’ ΡΑΙΧ «Αδόλφου» .

  1-12-2016 Φ.Π.

  H ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ {Α} {Repetitio est mater studiorum}.

  Προειδοποἰησα τον ελληνικὀ λαὀ για το τι πρἐπει να πρἀξει για να γλυτὠσει απὀ τα νὐχια των σαρκοβὀρων Σαὔλωκ. Το ἰδιο ισχὐει και για την αποφυγἠ του διαμελισμοὐ της Ελλἀδας δια της σαλαμοποἰησης , Εκχὠρηση Μακεδονἰας , Δυτικἠς Θρἀκης Νησιὠν του Αιγαἰου , Βορεἰου Ηπεἰρου και ὀτι ἀλλο υπἀρχει στην Ελλἀδα. Μην πιστεὐετε τον αντικαταστἀτη του Γιωργἀκη , Αλεξἀκη. Μας τον καπἐλωσαν αφοὐ τελεἰωσε η αποστολἠ ξεοὐλημα του Γιωργἀκη για να τη συνεχἰσει .

  Οὐτω ξαναδιαβἀστε με προσοχἠ το κατωτἐρω και ενεργἠστε αναλὀγως , αν θἐλετε την ελευθερἰα της Ελλἀδας 26-11-2018 Φ.Π.

  Αγαπητοί συμπατριώτες, όπως έχω αναφέρει παλαιότερα η οικονομικἠ κρίση στην Ελλάδα είναι τεχνητἠ, με σκοπό την εξουθένωση του ελληνικού λαού για να της αρπάξουν οι καρχαρίες που διαφεντεύουν τον κόσμο τα αμύθητα πλούτη του Αιγαίου. Ετσι επέλεξαν τον Αμερικανό κ. Γ. Παπανδρέου για να φέρει σε πέρας το σχέδιο για τη διάλυση της Ελλάδας. Στο διεθνές οικονομικό σύστημα το χρέος ισούτε με χρἠμα. Δηλαδἠ με κέρδος γι’αυτούς που δημιούργησαν την κρίση. Οι κυβερνἠσεις της Ελλάδας από το έτος 1981 προδίδουν τον ελληνικό λαό κατόπιν σχεδίου, για να τον εξουθενώσουν για να μην μπορεί να αντιδράσει.

  ΔΑυτός είναι ο λόγος της υποβάθμισης της Παιδείας, της ασύδοτης διάθεσης ναρκωτικών και της καταλἠστεψης του δημοσίου χρἠματος νομίμως , από αυτούς που ορκίσθησαν να το διαφυλάττουν. Αυτός είναι επίσης ο λόγος της επέλασης των μουσουλμάνων εισβολέων με έξοδα αυτών που δημιούργησαν την κρίση. Αυτός είναι και ο λόγος της ελληνοποίησἠς τους.

  Η Πρόβα Τζενεράλε για το τι πρόκειται να συμβεί στην Ελλάδα από αυτούς τους πραιτωριανούς του ΠΑΣΟΚ έγινε τον Δεκέμβριο του 2008. Ούτω η μόνη λύση για να σωθεί η Ελλάδα από τον Καιάδα που την οδἠγησε ο Αμερικανός κ. Γ. Παπανδρέου, είναι να βγεί όλος ο λαός στους δρόμους μέχρι να ανασταλούν όλες οι λειτουργίες. Ετσι θα διαπιστώσει η Ε.Ε. πόσα απίδια παίρνει ο σάκος. Αν αυτό είχε γίνει κατόπιν της υποκλοπἠς της ψἠφου του ελληνικού λαού με το : « Λεφτά υπάρχουν» και πράγματι υπἠρχαν, αλλά τα ροκάνισαν τα τρωκτικά του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα και με την επίσημη δἠλωση υπουργίνας του. Τότε η Ε.Ε. θα είχε διαθέσει τα απαιτούμενα κεφάλαια για να μην οδηγηθεί η Ελλάδα στον χωρίς γυρισμό δρόμο του ΔΝΤ. Αυτός όμως περιφερόταν ανά την υφήλιο και κατηγορούσε την Ελλάδα και τους Ελληνες , για να την οδηγήσει στο μονόδρομο του Δ.Ν.Τ. {Συνεχίζεται}.

  Υ.Γ. 28-1-2012 Επειδή οι επιβήτορες της Ελλάδας θα σας είπουν ότι αν πράξετε κάτι τέτοιο θα αντιμετωπισθήτε ως παράνομοι, δηλώνω κατηγορηματικώς ότι : «Αντισυνταγματική και παράνομη» είναι η κυβέρνηση αυτών των δωσιλόγων, που είναι δοτοί από εξωελληνικά κέντρα.

  Στείλτε τους στα αφεντικά τους και απαιτήστε να σας δώσουν πίσω ότι έχει απομείνει από την Ελλάδα, διότι σε λίγο δεν θα υπάρχει πλέον Ελλάδα . Ηδη οι Τούρκοι και οι Σκοπιανοί απαιτούν την εφαρμογή των κρυφών συμφωνιών του εγκάθετου των Αμερικανοσιωνιστών Γ. Παπανδρέου και των Σαμαρωμένων Τούρκογλου.

  Η κρίση της Αργεντινής δεν ήταν τίποτα εμπρός σ’ αυτή που θα ξεσπάσει στην Ελλάδα, με πάνω από τρία εκατομμύρια λαθραίους πάνοπλους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που κατόπιν σχεδίου κουβάλησαν στην Ελλάδα γι’ αυτό το σκοπό, αυτοί που θα καρπωθούν τα κέρδη από την επερχόμενη ανωμαλία .

  Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ {Β’} :

  Πρέπει η Ελλάδα να ζητήσει επίσημα από την Ε.Ε. να εξαναγκάσει τη Γερμανία να πληρώσει τα περίπου 160 δις ευρώ , συν τους τόκους που χρωστάει στην Ελλάδα και που τα παραγράψανε κάποιοι προδότες πολιτικοί λόγω «Μαξ Μέρτεν» κ.λ.π. αμαρτιών τους.

  Η Κίνα μας δάνειζε με {1%} αλλά ο ΓΑΠ και ο ΠΑΠ δανείζονταν με {6,3%} , αλλά οι κατευθυνόμενοι από τη λέσχη των πεφωτισμένων που δημιούργησαν την κρίση, δεν δέχθησαν το θεόσταλτο αυτό δώρο, γιατί ήταν εμπόδιο στα σχέδιά τους που είχαν ποντάρει στη χρεωκοπία της Ελλάδας κερδίζοντας δισεκατομμύρια , αλλά και για το νέο εμφύλιο που έχουν προγραμματίσει , για να έρθουν κατόπιν οι σωτήρες να μοιράσουν τα κουρελιασμένα της ιμάτια .

  Πρέπει επίσης να απαιτἠσει ο ελληνικός λαός ακόμα και βιαίως να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι αυτοί που καταλήστεψαν το Δημόσιο Χρἠμα και που όλοι τους γνωρίζουν, αλλά με τους ληστρικούς νόμους που θέσπισαν οι απατεώνες του ΠΑΣΟΚ που συνεχίζουν να κυβερνούν την Ελλάδα, παρεγράφησαν τα κακουργηματικά αδικἠματά τους αλλά η εσχάτη προδοσία που διέπραξαν, είναι αδίκημα που δεν υπόκειται σε παραγραφή αλλά σε συνοπτικἠ διαδικασία. Γι’ αυτό ουδείς εισαγγελεύς δεν αναφέρεται σ’αυτήν , αλλά μας παραμυθιάζουν για αδικήματα κακουργηματικά μεν , αλλά μετ’ ολίγον παραγραφόμενα δε , αφού οι προδότες αυτοί αμνήστευσαν προκαβολικώς τους εαυτούς με αντισυνταγματικά , προδοτικά και αχρεία άρθρα του Συντάγματος και παράνομους Νόμους !…

  Υπενθυμίζω στους δήθεν συνταγματολόγους του ΠΑΣΟΚ που θα ισχυριστούν ότι έχουν δεμένα τα χέρια τους λόγω παραγραφής -που οι ίδιοι θέσπισαν- και μάλιστα χρησιμοποιώντας «ιδιαίτερο τέχνασμα» για τη ληστεία του δημοσίου χρήματος , ότι και των Απριλιανών τα τυχόντα αδικἠματα είχαν παραγραφεί και αμνηστευθεί , αλλά κατεδικάσθησαν στην εσχάτη των ποινών και απεβίωσαν στις φυλακές. {Δ’ Συντακτική Πράξη της Βουλἠς των Ελλἠνων} .

  Την ίδια τύχη πρέπει να έχουν όλοι αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή. Αν δεν είναι εσχάτη προδοσία π.χ. η χρέωση τυφλών Α/Φ {δηλαδή άχρηστα για αερομαχία} από την υποτιθέμενη αγορά του αιώνα και η χρέωσή τους στο διπλάσιο της αξίας τους , γεγονός που στέρησε κατά 50% τουλάχιστον την από αέρος αποτρεπτικἠ δύναμη της Ελλάδας, τότε τι είναι ; Αν δεν είναι εσχάτη προδοσία η αγορά αρμάτων μάχης ΛΕΟΠΑΡΝΤ απο τον Αστραπόγιαννο {Παπαντωνιου} το λεβεντη , που πληρώθησαν επτά φορές περισότερο από την αξία τους μειώνοντας επίσης κατά επτά φορές την αποτρεπτικἠ δύναμη της Ελλάδας τι είναι ;

  Επίσης τα μεθυσμένα υποβρύχια , οι Ολυμπιακοί Αγώνες , το δήθεν οπλικό σύστημα {αγορά πυρομαχικών κατά Παπούλια για να υπάρξει συσκότιση ως προς το κόστος του} σύστημα C 4Ι , το μηδέποτε παραδοθέν ΕΡΜΗΣ κ.λ.π. τότε τί είναι ; Εν κατακλείδι , σύμφωνα με τη δημιουργηθείσα κατάσταση, η σωτηρία της Ελλάδας θα έρθει από την πτώχευση και όχι από την εφ’ όρου ζωἠς των Ελλἠνων στην Ομηρία των Τοκογλύφων του Δ.Ν.Τ. και του μηχανισμού στήριξης της οικονομίας της .
  Ούτω, κατάργηση των επαχθών αποικιακών συμφωνιών υπαγομένων στο Αγγλικό Δίκαιο και όχι στο Ελληνικό, που σύναψε η ξενόδουλη προδοτικἠ κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που αφού έδεσε χειροπόδαρα την Ελλάδα και την παρέδωσε δέσμια στους αφέντες της, είχε και το θράσος το παιντί του Σόρος να ζητήσει δἠθεν δημοψήφισμα. Γιατί δεν ζἠτησε δημοψήφισμα πριν ξεπουλήσει την Ελλάδα αντί πινακίου φακής , όπως του είχα ζητήσει δια σχολίου μου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και μου απήντησαν οι εγκάθετοί του ότι αυτό απαγορεύεται , αφού υπάρχει κυβέρνηση εκπροσωπούσα τον ελληνικό λαό ;

  Τάδε έφη ο Φ.Π. μόλις μας ανεκοίνωσεν ο Αμερικανός κ. Γ. Παπανδρέου την ένταξη της Ελλάδας στο Δ.Ν.Τ. , από τη Μεγίστη , για να είναι εύκολο να την κοπανήσει για την Τουρκία στα δύσκολα .

  Σωτήριον έτος 2010 Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 2. κατα πρώτον Αυτός φταίει ?? ήηη όλοι οι υπόλοιποι που ασχολούνται μαζί του και του δίνουν βήμα να εμφανίζεται δημόσια ???? Αν δεν σιωπούν συναισθανόμενοι το τι έχουμε όλοι πάθει και η πατρίδα το ίδιο !!! εμείς γιατί τους αποδέχόμαστε ??? και δυστυχώς είναι πολλοί απ αυτούς !!!

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s