Οι δανειολήπτες της «Υπέρβασης» στο πλευρό του δικού τους ανθρώπου! Εγκώμια από τον γνωστό φορέα για το Νίκο Νικολόπουλο

Συνάντηση με το Δ.Σ. του Κινήματος «Υπέρβαση» που αποτελεί την ασπίδα των δανειοληπτών, έχει προγραμματίσει ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων στο νότιο τομέα της Αθήνας, Νίκος Νικολόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής και η «Υπέρβαση» έχουν δώσει πολλούς κοινούς αγώνες σε κοινοβουλευτικό και δικαστικό επίπεδο για να προστατευθούν τα δικαιώματα των δανειοληπτών και ιδίως να διευκολύνουν στις υποχρεώσεις τους.

Σημειωτέον ότι η «Υπέρβαση» ήδη συνεργάζεται με την συμμαχία Ένωσης Κεντρώων- Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και με άλλες πατριωτικές δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, που θα επισφραγισθεί με την είσοδό τους στη Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με σχετική προτροπή τους οι δανειολήπτες της «Υπέρβασης» καλούν τα μέλη του φορέα να δώσουν σταυρό προτίμησης στο Νίκο Νικολόπουλο γιατί «είναι ο μόνος από τους 300 της Βουλής που μας στήριξε ανελλιπώς, στα πάντα όλα και που έβαλε όλες τις διεκδικήσεις μας στην ατζέντα του πολιτικού διαλόγου και στο τεράστιο κοινοβουλευτικό του έργο, μη διστάζοντας να διαβεί για χάρη μας, κάθε φορά που το ζητήσαμε, ακόμη και το κατώφλι της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου»!

Συνοπτικά υπενθυμίζουμε ποια είναι τα αιτήματα των δανειοληπτών, που θα κληθούν να προωθήσουν στη νέα Βουλή η Ένωση Κεντρώων και οι άλλες συνεργαζόμενες πολιτικές και πατριωτικές δυνάμεις:

  1. Νομοθετική ρύθμιση του Δικαιώματος Προτίμησης των Δανειοληπτών, στην εξαγορά των κόκκινων δανείων και των πιστωτικών καρτών τους από τις τράπεζες, σε τιμήματα, κατ΄ ανώτατο όριο, διπλάσια από τα αντίστοιχα των funds και επέκταση του ιδίου δικαιώματος, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, σε όλους τους Δανειολήπτες, των οποίων, τα κόκκινα δάνεια και οι πιστωτικές κάρτες, έχουν ήδη εκχωρηθεί, πωληθεί και μεταβιβαστεί σε τρίτους.
  2. Νομοθετική ρύθμιση της Ρήτρας Συναλλαγματικής Ισοτιμίας των Δανείων CHF, κατά την, πάγια πλέον, νομολογία του ΔΕΕ.
  3. Επέκταση της Ρύθμισης των 120 Δόσεων στην Εφορία, σε όλα ανεξαιρέτως τα νομικά πρόσωπα.

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s