Το βιβλίο που αποκαλύπτει τους καταστροφείς του Έθνους (και δικαιώνει απόλυτα το Ολυμπία)

Αυτά που καταγράφαμε από το 2008 και έπειτα, δικαιωθήκαμε σε όλα, αποκαλύπτοντας μάλιστα όχι μόνο το βρώμικο σχέδιο Παπανδρέου αλλά και πως αυτό ολοκληρώθηκε από τους υπόλοιπους, σε ένα βιβλίο. Εγκληματίες που αντί να υπερασπίσουν την πατρίδα προστάτεψαν τα προσωπικά τους συμφέροντα η σκάνδαλα. Με αποτέλεσμα να ρίξουν την Ελλάδα στα βράχια, σε μία ασύλληπτη καταστροφή.

4 σκέψεις σχετικά με το “Το βιβλίο που αποκαλύπτει τους καταστροφείς του Έθνους (και δικαιώνει απόλυτα το Ολυμπία)”

 1. EΓKΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ : Κάποιοι ρεμουλαδόροι πρασινοφρουροί νοσταλγοί της εποχής που με την απόκτηση της πράσινης κάρτας της κλαδικής γινόσουν πλούσιος , παρασύρουν τον εκτός τόπου και χρόνου κ. πρωθυπουργό σε δηλώσεις που προκαλούν. Εμείς οι παλαιότεροι θυμόμαστε τις περιβόητες “επιχειρήσεις αρετής” του ανεκδιήγητου υπουργού Δημόσιας Τάξης «Αποστολάκου», τον οποίον κάποιοι ανεγκέφαλοι πρασινοφρουροί έπεισαν τον κ. πρωθυπουργό να τον μιμηθεί !…

  Ο κ. πρωθυπουργός βρίσκεται εκτός των άλλων και υπόλογος για το τι έγιναν τα χρήματα που δήλωσε προεκλογικώς ότι υπήρχαν και ότι , θα τα μοίραζε στις αδύνατες οικονομικές τάξεις . Οταν όμως ανέλαβε την εξουσία δήλωσε ότι ναι μεν αλλά δε , δηλαδή ότι παρεπλανήθη , από τη Ν.Δ. ! Εγώ όμως δήλωσα ότι υπήρχαν χρήματα , αλλά υπήρχαν και χρέη του ΠΑΣΟΚ και των στελεχών του και ούτω εξηφανίσθησαν τα χρήματα ! Οπως ήταν επόμενο εισέπραξα και το ανάλογο τίμημα από τους ινστρούχτορες του ΠΑΣΟΚ στο φόρουμ που πολύ πιθανό να είχαν πάρει κι’ αυτοί τίποτα ψιλά από αυτά.

  Αποτέλεσμα πριν αλέκτωρ λαλήσαι , στην πρόσφατη συνέτευξή της στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” , η υπουργός Παιδείας κ. Αννα Διαμαντοπούλου , διέψευσε τον κ. πρωθυπουργό και δήλωσε αυτά που είχα αναφέρει εγώ από το Νοέμβριο του 2009 !… Συγκεκριμένα ότι : “Τα λεφτά υπήρχαν αλλά χάθηκαν !!!”. Και ότι : “ Θα αποδοθούν ευθύνες αλλά τώρα προέχει η πατρίδα !!!”.

  Δηλαδή κάποιοι ασπάλακες κουταλοφόροι τα ροκάνισαν !… Πλην όμως για εθνικούς λόγους θα λογοδοτήσουν στο … μέλλον και αφού θα τα έχουν επενδύσει στην αλλοδαπή !… Για την επιστροφή τους ούτε λόγος !… Δυστυχώς όπως πολλάκις έχω δηλώσει , αυτή η κυβέρνηση των ουτιδανών έχει απωλέσει το συναίσθημα της εντροπής !…

  Δημοσιευτηκε στις 4-5-2010 στην ΟΛΥΜΠΙΑ απο τον Φ.Π.

  Μου αρέσει!

 2. ολα ωραια για τον βλακα παπανδρεου για τον βουδα της ραφηνας εχετε κατι να πειτε που φαληρισε την ελλαδα μεσα σε πεντε χρινια και ενω ειχε δυο χρονια καθαρα ακομη για κυβερνηση εφυγε βραδυ τι του ζητουσαν οι δανειστες παγωμα μισθων και συνταξεων παγωμα ρεεεεεεεε!!!!!!!!και εφυγε αν ο αλλος ηταν ολετηρας αυτος τι ειναι αντε γιατι εκει στο ολυμπια πολυ μας τα ζαλισατε με την προθυπουργαρα καραμανλη

  Μου αρέσει!

  1. QUO VANTIS DOMINUS : {Προειδοποίηση του Φ.Π. στον πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κώστα Καραμανλή το έτος 2008 δημοσιευθείσα στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ . Δυστυχώς όμως δεν εισακούσθηκε }

   Κύριε Πρωθυπουργέ . Δυστυχώς για την πορεία της Ελλαδος , συμβαίνει να έχουν διαπιστωθεί τεράστια οικονομικά σκάνδαλα, τα οποία σας έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Τα σκάνδαλα αυτά είναι δημιουργήματα αυτών που τους εμπιστευθήκατε και τους παραχωρήσατε εξουσίες για το καλó του λαού. Αυτοί óμως τις χρησιμοποίησαν για την απóκτηση εύκολου πλουτισμού ! Μην ελπίζετε δε στη συμπαράστασή τους, διóτι óπως είναι γνωστóν : «Ουδείς ασεβέστερος του ευεργετηθέντος». Επίσης οι αρχαίοι μας πρóγονοι διεκήρυξαν και τα εξής :

   «Κρείτον εις κóρακας ή εις κóλακας πεσείν , οι μεν γαρ
   νεκρούς οι δε ζώντας εσθίουσιν».

   Ούτω αν έχετε σκοπó να συνεχίσετε την πολιτική σας καριέρα, ξεσκεπάστε τους , διóτι σας εκμεταλλεύθησαν αισχρώς και θα έχετε την αγάπη και τη συμπαράσταση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού !

   Οι απειλές διαγραφών στους δικαίως διαμαρτυρóμενους έντιμους και γνωστού ήθους βουλευτές της Ν.Δ. εναντίον των κομμουνιστών «hit and run» αλεξιπτωτιστών, που είχατε την ατυχία να τους εμπιστευθείτε, θα μετατραπούν σε «μπούμεραγκ» εναντίον σας.

   Είναι ντροπή ο ενορχηστρωτής και μαέστρος της ορχήστρας που εκτέλεσε το κονσέρτο «Βατοπέδι» και óχι μóνο, να συνεχίξει να εκπροσωπεί τη Ν.Δ. ως υπερυπουργóς , αλλά και να κάνει δηλώσεις που δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για την ενοχή του.

   Αφουγκρασθείτε το λαó και μην παρασύρεσθε απó τις κολακείες αυτών που σας υπονομεύουν. Μην αναφέρεσθε δε σε εκλογές , διóτι έχετε πλούσιο δυναμικó έντιμων και ικανών στελεχών, τα οποία περιμένουν απó εσάς να τα αξιοποιήσετε και εν συνεχεία να βοηθήσουν την καταρρακωθείσα εικóνα της Ν.Δ.

   Αντιμετωπίστε επίσης και το ενδεχóμενο óτι πιθανóν κάποιοι εκ των έσω, να σας υπονομεύουν κατóπιν σχεδίου με σκοπó τη διαδοχή σας στην ηγεσία της Ν.Δ., απó αυτούς που τους κατευθύνουν . Επιβιώνω σημαίνει óτι :

   «Προσαρμóζομαι στις αλλαγές των καιρών». Και οι καιροί δεν είναι μενετοί γιά
   τη συνέχιση της παρούσας κατάστασης. Εν ολίγοις :

   «Ονóματος τυχείν πρώτον, είτα πολλά έσται»

   Σεπτέμβρης 2008 Με εκτίμηση και ελπίδα. Φιλιππινέζος Παρατηρητής

   Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s