Γιατί ο ΣυΡιζΑ έχει πετάξει πετσέτα; Τι ακριβώς συμβαίνει κύριοι;

Ο ορισμός της ανικανότητας. Το επικοινωνιακό επιτελείο του ΣυΡιζΑ, πραγματικά δεν υπάρχει! Ήττα κατά κράτος, που σίγουρα θα φανεί και στις ερχόμενες εκλογές. Και μην ακουστεί καμιά γελοία δικαιολογία ότι η Νέα Δημοκρατία ξοδεύει εκατομμύρια και λοιπά. Τα στοιχεία είναι εκεί. Εάν ο ΣυΡιζΑ πιστεύει ότι η Νέα Δημοκρατία παρανομεί, ας πάει επιτόπου στη δικαιοσύνη για να γίνει έλεγχος στις διαφημιστικές δαπάνες. Κυβέρνηση είναι άλλωστε.

Το αποτέλεσμα είναι δεδομένο. Και όταν αποφασίζεις να κατέβεις σε εκλογές, δεν υπάρχει “δεν ήξερα”. Αλλιώς βολεύεσαι με το 3% που θα είχε ο ΣυΡιζΑ χωρίς τον Αλέξη Τσίπρα. Ο οποίος έκανε το ολέθριο λάθος, αντί να μετατρέψει το κόμμα του σε μία λαϊκή πατριωτική παράταξη που τόσο έχει ανάγκη Ελλάδα, στα πρότυπα του Γέρου της Δημοκρατίας, να προσπαθήσει να μετατρέψει ένα περίπτερο σε Mall. 

Η εξαιρετική ανάλυση του Νίκου Μωραΐτη εδώ

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Γιατί ο ΣυΡιζΑ έχει πετάξει πετσέτα; Τι ακριβώς συμβαίνει κύριοι;”

  1. Έχουν αποθέματα από τα παλιά κλεμμένα, τι είναι οι 1.200.000 προβολές στο διαδίκτυο από την ΝΔ, Άλλωστε έρχονται πάλι στην εξουσία, τους θέλει ο λαός, θέλει κόμμα να κυκλοφορεί χρήμα στην αγορά και ας του τα αρπάζουν μέσα από την τσέπη του. ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s