ΑΙΣΧΟΣ: Ληστεύεις πλούσιο; Κακούργημα. Ληστεύεις την γιαγιά που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Πλημμέλημα.

Εκπληκτικά πράγματα βιώνουμε τον τελευταίο καιρό από την κυβέρνηση…

Αλλά με την τελευταία νομοθετική αναθεώρηση που έκαναν στο νόμο για τις ληστείες ξεπέρασαν τον εαυτό τους! Αποκάλυψαν με τον πιο απροκάλυπτο και θρασύ τρόπο έναν κοινωνικό ρατσισμό που θα περίμενε κανείς από καθεστώτα τύπου Γκουϊάδο. Άκουσον άκουσον: Αν είσαι γιαγιά και σου κλέψουν 300 ευρώ, δηλαδή τη δυνατότητα επιβίωσής σου για ένα μήνα, είναι πλημμέλημα και ο δράστης δεν πάει φυλακή. Αν όμως είσαι πλούσιος ή αν είσαι τράπεζα και σου κλέψουν πάνω από 120.000 ευρώ τότε η ληστεία είναι κακούργημα και ο κλέφτης ξαφνικά γίνεται κακοποιός  και πάει στη φυλακή!!!

Με λίγα λόγια όταν το θύμα είναι φτωχό το έγκλημα είναι πλημμέλημα. Όταν το θύμα είναι πλούσιο το έγκλημα είναι κακούργημα!!! Ο απόλυτος ορισμός του κοινωνικού και του ταξικού ρατσισμού.

Τα ταξιδιωτικά γραφεία πλέον μπορούν να οργανώνουν ταξίδια εγκληματικού τουρισμού στην Ελλάδα όπου η εγκληματικότητα επιτρέπεται αρκεί το θύμα να μην έχει στον ήλιο μοίρα.

Σύντροφοι, μετά μην απορείτε γιατί βλέπετε την πλάτη του Κούλη…Γιατί είναι πραγματικό κατόρθωμα το ότι θα βγάλετε τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Μόνο εσείς θα μπορούσατε να το καταφέρετε. Και για αυτό ίσως εσείς που ειρωνευόσασταν τον Κυριάκο για το IQ του ήρθε η ώρα να κοιταχτείτε στον καθρέφτη.

Lucifer

4 thoughts on “ΑΙΣΧΟΣ: Ληστεύεις πλούσιο; Κακούργημα. Ληστεύεις την γιαγιά που δεν έχει στον ήλιο μοίρα; Πλημμέλημα.”

 1. Είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με του πολλούς και όχι με τους λίγους.

  Αντε στο διάολο να ησυχάσουμε.

  Like

 2. Επανερχετε η ΔΕΞΙΑ και ολα αυτα θα τα διορθωσει. Κλεβει, δινει μιζες σε πολιτικους ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ,το φυγαδευουμε στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ, τον δε ΚΑΡΑΒΕΛΑ το δεξι του χερι τον φυγαδευουμε ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και μαλιστα μεσω της πρεσβειας μας, υπουργος ΕΞΩΤςΡΙΚΩΝ η ΝΤΟΡΑ. Πως να μη ειναι σωστο το : η Αχιλειος πτερνα της Δημοκρατιας ειναι τα μυαλα αυτων που ψηφιζουν.

  Like

  1. Όντως αυτός είναι ένας καλός λόγος για να αφήσουμε τους εγκληματίες να μπαίνουν στο σπίτι μας και να μας αυτωνουν!

   Liked by 1 person

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s