Κινδυνεύει να κλείσει η Δ.Ε.Η.! Της λείπουν ακριβώς τα λεφτά που έφαγαν Φλώρος και Μηλιώνης της Energa!

Η αποκάλυψη της Καθημερινής είναι ενδεικτική της κατάντιας μας. Ή συμμορία έφαγε τα λεφτά, δεν τα επέστρεψε ποτέ, αντίθετα τα τρώει σε δικηγόρους και εταιρείες δημοσίων σχέσεων για να μπορέσει να την γλυτώσει – ο Μηλιώνης είναι ήδη εξω ελεύθερο πουλί – και τώρα ακριβώς για αυτό το ποσό η ΔΕΗ κινδυνεύει να κλείσει. Οι συνδικαλιστές της Δ.Ε.Η. φυσικά δεν λένε κουβέντα, αφήνουν τον έντιμο Αντωνόπουλο να σαπίζει στην φυλακή επειδή προσπάθησε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δημοσίου, αντί να έχουν βγει στους δρόμους απαιτώντας την τιμωρία και την επιστροφή των κλεμμένων. Για να σωθεί η φάμπρικα που τους ταΐζει εδώ και δεκαετίες!

Τίποτα όμως και αυτοί οι εργατοπατέρες. Σιωπή. Θα βγουν όταν ο Μητσοτάκης αποφασίσει την ιδιωτικοποίηση και θα φωνάζουν «εργάτη πολεμά σου πίνουνε το αίμα». Τώρα όμως που σας πίνουν το αίμα τα λαμόγια, δεν λέτε κουβέντα.

Μην φανταστείτε ότι θα ιδρώσουν και πολύ βέβαια, στην συμφωνία θα υπάρξει εγγύηση θέσεων και δικαιωμάτων. Τις θέσεις και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού δεν κοιτά ποτέ κανένας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Κινδυνεύει να κλείσει η Δ.Ε.Η.! Της λείπουν ακριβώς τα λεφτά που έφαγαν Φλώρος και Μηλιώνης της Energa!”

  1. ( Οι συνδικαλιστές της Δ.Ε.Η. φυσικά δεν λένε κουβέντα, αφήνουν τον έντιμο Αντωνόπουλο να σαπίζει στην φυλακή επειδή προσπάθησε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δημοσίου, αντί να έχουν βγει στους δρόμους απαιτώντας την τιμωρία και την επιστροφή των κλεμμένων…)

    Βέβαια ούτε η Νέα Μιζοκρατία ,της οποίας εκλεκτά και πρωτοκλασσάτα μέλη της ,υποστήριζαν και συνεργαζόταν με τους καταχραστές , Μηλιώνη και Φλώρο , δεν έβγαλε σχετικη ανακοίνωση ( …Δικηγόροι και συνεργάτες των υπόδικων συμμοριτών – συμμάχων … , ο Βορίδης , ο Δημητριάδης ,ο Λυκουρέζος , και λοιπά γνώστα Ντοροκοπρόσκυλα …)

    Αυτά είναι μερικά από τα γνωστά πραγματικά γεγονότα που αποδεικνύουν τις σχέσεις διαπλοκής της οικογένειας του Κούλη Μιζοτάκη και την αντίληψή του για την εξουσία.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s