Κινδυνεύει να κλείσει η Δ.Ε.Η.! Της λείπουν ακριβώς τα λεφτά που έφαγαν Φλώρος και Μηλιώνης της Energa!

Η αποκάλυψη της Καθημερινής είναι ενδεικτική της κατάντιας μας. Ή συμμορία έφαγε τα λεφτά, δεν τα επέστρεψε ποτέ, αντίθετα τα τρώει σε δικηγόρους και εταιρείες δημοσίων σχέσεων για να μπορέσει να την γλυτώσει – ο Μηλιώνης είναι ήδη εξω ελεύθερο πουλί – και τώρα ακριβώς για αυτό το ποσό η ΔΕΗ κινδυνεύει να κλείσει. Οι συνδικαλιστές της Δ.Ε.Η. φυσικά δεν λένε κουβέντα, αφήνουν τον έντιμο Αντωνόπουλο να σαπίζει στην φυλακή επειδή προσπάθησε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δημοσίου, αντί να έχουν βγει στους δρόμους απαιτώντας την τιμωρία και την επιστροφή των κλεμμένων. Για να σωθεί η φάμπρικα που τους ταΐζει εδώ και δεκαετίες!

Τίποτα όμως και αυτοί οι εργατοπατέρες. Σιωπή. Θα βγουν όταν ο Μητσοτάκης αποφασίσει την ιδιωτικοποίηση και θα φωνάζουν “εργάτη πολεμά σου πίνουνε το αίμα”. Τώρα όμως που σας πίνουν το αίμα τα λαμόγια, δεν λέτε κουβέντα.

Μην φανταστείτε ότι θα ιδρώσουν και πολύ βέβαια, στην συμφωνία θα υπάρξει εγγύηση θέσεων και δικαιωμάτων. Τις θέσεις και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού δεν κοιτά ποτέ κανένας.

One thought on “Κινδυνεύει να κλείσει η Δ.Ε.Η.! Της λείπουν ακριβώς τα λεφτά που έφαγαν Φλώρος και Μηλιώνης της Energa!”

  1. ( Οι συνδικαλιστές της Δ.Ε.Η. φυσικά δεν λένε κουβέντα, αφήνουν τον έντιμο Αντωνόπουλο να σαπίζει στην φυλακή επειδή προσπάθησε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δημοσίου, αντί να έχουν βγει στους δρόμους απαιτώντας την τιμωρία και την επιστροφή των κλεμμένων…)

    Βέβαια ούτε η Νέα Μιζοκρατία ,της οποίας εκλεκτά και πρωτοκλασσάτα μέλη της ,υποστήριζαν και συνεργαζόταν με τους καταχραστές , Μηλιώνη και Φλώρο , δεν έβγαλε σχετικη ανακοίνωση ( …Δικηγόροι και συνεργάτες των υπόδικων συμμοριτών – συμμάχων … , ο Βορίδης , ο Δημητριάδης ,ο Λυκουρέζος , και λοιπά γνώστα Ντοροκοπρόσκυλα …)

    Αυτά είναι μερικά από τα γνωστά πραγματικά γεγονότα που αποδεικνύουν τις σχέσεις διαπλοκής της οικογένειας του Κούλη Μιζοτάκη και την αντίληψή του για την εξουσία.

    Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s