Έφυγε από τη ζωή μια μεγάλη ελληνίδα σταρ, η Τζινα Βουλγαρη.

02374A56-BF77-46FA-A69D-B5A44876FBEDΗ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον Σταύρο Μπιμπίλα ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Μια αγαπημένη παλιά ηθοποιός… Τζίνα Βούλγαρη… μια πανέμορφη γυναίκα κι ένας γλυκός άνθρωπος έφυγε…. Αντίο γλυκεία μας Τζίνα…. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τις ευχές που ποτέ δεν παρέλειψες να μου δίνεις κάθε πρώτη του μηνός με τόση αγάπη… 11 το πρωί του Σαββάτου την αποχαιρετάμε από το Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας».

 

 

 

 

Η ηθοποιός του μουσικού θεάτρου, έπαιξε σε αρκετές ελληνικές ταινίες τη δεκαετία του ΄60.

Ποια ήταν η Τζίνα Βούλγαρη

Γεννημένη στην Αθήνα 1939 εμφανίστηκε αρχικά ως τραγουδίστρια στην Αίγλη Ζαππείου, στο Γκριν Παρκ της οδού Μαυρομματαίων και στο Άλσος του Πεδίου Άρεως με το Γιώργο Οικονομίδη. Απέκτησε άδεια άσκησης επαγγέλματος ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.

Συνεργάστηκε με πολλούς πρωταγωνιστές της μουσικής σκηνής (Ορέστη Μαρκή, Σπεράντζα Βρανά, Σοφία Βέμπο κ. ά.). Τα τελευταία χρόνια της σταδιοδρομίας της εργάστηκε κυρίως ως τραγουδίστρια σε πολλά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας. Διέκοψε τις εμφανίσεις της στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 80.

Ήταν παντρεμένη για λίγο καιρό με τον ηθοποιό Πέτρο Πανταζή. Μερικές από τις ταινίες στις οποίες είχε συμμετάσχει είναι οι: «Μετά την Αμαρτία», «Μην είδατε τον Παναή», «Το Κάθαρμα» και «Ο Πεθερόπληκτος».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s