Γελοιότητες Βαρουφάκη στον αέρα του ΑΝΤ1. Έχει καταντήσει ο καλύτερος σύμμαχος του Ερντογαν.

Κατηγορει την Ελλάδα για τις συμμαχίες που έχει αναπτύξει στην περιοχή ώστε να προστατεύσει όσο καλύτερα μπορεί την ΑΟΖ της δίκη της αλλά και της Κύπρου και ζητά να σταματήσουν οι γεωτρήσεις από την ελληνική πλευρά παίζοντας το παιχνίδι της Τουρκίας με τον καλύτερο τρόπο.

5 thoughts on “Γελοιότητες Βαρουφάκη στον αέρα του ΑΝΤ1. Έχει καταντήσει ο καλύτερος σύμμαχος του Ερντογαν.”

 1. Από τη στιγμή που το Ελληνικό κράτος και το Κυπριακό δεν μπορούν να υπερασπισθούν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα ΑΟΖ και περιμένουν από τους υποχθόνιους ΄συμμάχους ΄ να το κάνουν λόγω δικών τους συμφερόντων από τις εξορύξεις [ που θα πάρουν και την μερίδα του λέοντος ] με δηλώσεις και άλλες παπαριές , χωρίς την ισχύ των όπλων , τότε μάλλον έχει δίκιο ο μπαρουφάκης ….και στο τέλος να δείτε που θα γίνει συνεκμετάλλευση κοιτασμάτων και γιά να το πω καλύτερα , ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ των κοιτασμάτων από τους δυτικούς συμμάχους και τουρκίας και στην Ελλάδα θα μείνουν τα ψίχουλα από την προίκα της …..άρα 2 περιπτώσεις υπάρχουν , ή μας τρώνε την προίκα οι προικοθήρες σύμμαχοι και τούρκοι ή τα αφήνουμε στα έγκατα της θάλασσας μέχρι κάποτε να γίνουμε δυνατοί στηριγμένοι στις δικές μας δυνάμεις και με πατριωτική κυβέρνηση να τα εξορύξουμε ΜΟΝΟΙ μας …διαλέχτε !!!

  Like

  1. Επίσης να θυμίσω , ότι με το 3ο μνημόνιο του αλέξη όλος ο υποθαλάσσιος ορυκτός πλούτος μας είναι υποθηκευμένος για 99 χρόνια στους δανειστές ….μην ξεχνιώμαστε ετσι !!!

   Like

 2. Με τον τσιπρα οι τουρκοι θα παρουν ενα παπαρι , φοβαμε τον κουλη που θα στηλει την κουμπαρα του ερνδογαν στην τουρκια για να λυση το ζητημα. Θα τους τα δωσουν ολα, Με τον τσιπρα κγουχ δεν κανουν. Εχει ο καιρος γυρισματα.

  Like

  1. Τον τσίπρα τον εβάλανε σε ένα καράβι moutso και βγήκε ένα σκυλόψαρο και του φαγε το moytso ….χχαχαχχαχαχχαχαχαχ…..ασχολείσου κομματόμουτσε με το κούλη και τον αλιέξης εσύ !!!!
   Τα έχουν δώσει ρε ζώον γιά 99 χρονάκια κούλης αλιέξης καμμένος μποτάμι φώφη με 222 ψήφους αύγουστος 2019 ….ζώα ψηφοφόροι !!!

   Like

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s