Τι ζούμε… Οι Σκοπιανοί εθνικιστές περιμένουν κυβέρνηση Μητσοτάκη για να επαναδιαπραγματευτούν και να πάρουν περισσότερα!

Μα δεν τον πιστεύουν ότι έγινε “μακεδονομαχος”;
Ιούνιος  10, 2019. 22:14

Σκόπια.
 
Στην τηλεοπτική εκπομπή   Top Tema’ ο  πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης VMRODPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι, δήλωσε ότι εάν ο Μητσοτάκης ανοίξει το θέμα (της Συμφωνίας των Πρεσπών) θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, να επαναδιαπραγματευθούμε τη Συμφωνία, αλλά όχι όπως την μονοπώλησε το δίδυμο Ζάεφ- Ντιμίτροφ, αλλά με μια 

πραγματικά σοβαρή ομάδα εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι θα φέρουν μόνο μια προστιθέμενη αξία σε αυτόν τον λαό και αυτήν τη χώρα, όπως σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.«Εάν μας πετάξουν το γάντι θα δεχθούμε, έχουμε την άποψη ότι αυτή η συμφωνία είναι επιβλαβής και κεφαλαιοποιημένη  για τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας».


Λέει ότι από τις συνομιλίες που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες, οι Έλληνες πολιτικοί δεν γνωρίζουν ποια είναι η αξία τους (το όφελός τους)  σε αυτή τη συμφωνία, αλλά γνωρίζουν ότι είναι επιβλαβής για τη «Μακεδονία».


«Έχουμε μια σειρά από  επιπλοκές στην εφαρμογή αυτής της συμφωνίας, βλέπουμε τι συμβαίνει και ο μεγάλος αριθμός των πολιτικών επισκέψεων,  είναι το αποτέλεσμα  της επιδειξιμανίας της κυβέρνησής μας», είπε ο Μίτσκοσκι.


kurir.mk               

One thought on “Τι ζούμε… Οι Σκοπιανοί εθνικιστές περιμένουν κυβέρνηση Μητσοτάκη για να επαναδιαπραγματευτούν και να πάρουν περισσότερα!”

➤ Σχολιάστε Ελεύθερα :

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s