Ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να επαναλάβει εάν ακόμα θεωρεί το μοντέλο της Κύπρου ως πετυχημένο και ιδανικό. Για να γνωρίζουν και οι καταθέτες τι τους περιμένει

Ο κύριος Μητσοτάκης ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε δηλώσει ότι θαυμάζει το μοντέλο της Κύπρου. Το θεωρεί πετυχημένο. Και ότι θα έπρεπε να το ακολουθήσουμε. Τώρα που όπως όλα δείχνουν θα γίνει πρωθυπουργός, οφείλει να πει εάν ακόμα έχει την ίδια άποψη. Δηλαδή εάν θεωρεί την μοναδική περίπτωση κουρέματος καταθέσεων καταθετών στην Ευρώπη, ως επιτυχία. Για να γνωρίζουν και οι έλληνες καταθέτες που κράτησαν τα λεφτά τους στην Ελλάδα τι μπορεί να τους περιμένει.

2 σκέψεις σχετικά με το “Ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να επαναλάβει εάν ακόμα θεωρεί το μοντέλο της Κύπρου ως πετυχημένο και ιδανικό. Για να γνωρίζουν και οι καταθέτες τι τους περιμένει”

  1. Η δουλεια ειναι θα τα βρουν ολα ετοιμα, τουρισμο, πλεονασματα ,οικονομια , υγεια χωρις να κανουν τιποτες . Ειναι σαν της κοιφινες, ολα στρομενα στο τραπεζι. Αντε και καλη ορεξη.

    Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s