Πανικός στη Νέα Δημοκρατία από τη δήλωση Μητσοτακη την ώρα που ψήφιζε.

0440528A-3C40-4B34-9BC6-E70D36D6CA3D.jpegΣυνοδευόμενος από τον γιο του Κωνσταντίνο ο πρόεδρος της ΝΔ άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του στο σχολικό συγκρότημα της οδού Λεβίδου στην Κηφισιά λίγο πριν τις 11 το πρωί.

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα, πολύ ηλιόλουστη για την δημοκρατία μας. Χαίρομαι που βλέπω μεγάλη συμμετοχή» είπε ο κ Μητσοτάκης εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς στο οποίο ψήφιζε.

Ευχαρίστησε τις εφορευτικές επιτροπές και τους δικαστικούς αντιπροσώπους που παρίστανται στην εκλογική διαδικασία.

«Δεν έχουμε να πούμε πολλά σήμερα, σήμερα ο λόγος είναι στους πολίτες. Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα ξημερώσει μια νέα φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας, ευχαριστώ πολύ και καλή ψήφο», είπε στους δημοσιογράφους.

«Τα υπόλοιπα θα τα πούμε το βράδυ», σημείωσε τέλος με νόημα με αποτέλεσμα να τρέχουν και να μην φτάνουν στη ΝΔ καθώς έδειξε ότι δεν  εμπιστεύεται ούτε αυτός τις δημοσκοπήσεις και τα exit poll και θα περιμένει τα τελικά αποτελέσματα.

Μαλιστα με αυτό τον τρόπο έστειλε και ένα μήνυμα στα στελέχη της ΝΔ να μην βιαστούν να πανηγυρίσουν αλλά να περιμένουν γιατί μπορεί να ξαναζήσουμε την βραδιά των εκλογών του 2000.

17 σκέψεις σχετικά με το “Πανικός στη Νέα Δημοκρατία από τη δήλωση Μητσοτακη την ώρα που ψήφιζε.”

  1. Οι κορυφαίες γκάφες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

   Θεέ μου πιο χαζός και από τα λάχανα!

   Θέλει και να μάς κυβερνηση!!

   Άντε να μού χαθείς πανιβλακα!!!

   Μου αρέσει!

 1. Αφού το τραβάει η ψυχή σας

  Γιατί ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ

  1. Γιατί πρόδωσε, μαγάρισε, ποδοπάτησε και κουρέλιασε ό,τι ωραιότερο μου κληροδότησαν με τους αγώνες και το αίμα τους οι δεκάδες γενιές των προγόνων μου, αυτό που με κάνει να ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και να αισθάνομαι υπερήφανος – την Ιστορία μου.
  Πήρε την πολυτιμότερη προίκα της πατρίδας μου και την πέταξε κυριολεκτικά στα σκουπίδια επειδή μέσα στο δικό του αγκυλωμένο μυαλό ο πατριωτισμός είναι ταυτισμένος με τον εθνικισμό και πρέπει να παταχθεί υποστηρίζοντας … τους πιο έξαλλους εθνικισμούς των άλλων!
  Ό,τι και να υποστηρίζει ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς, ο Κυρίτσης, ο Μπαλαούρας και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα, δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο να πείσουν εμένα προσωπικά ότι ενήργησαν στο σκοπιανό ζήτημα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και ότι δεν πρόδωσαν την πατρίδα μου. Είμαι υπερβολικά ενήμερος για το τι εστί Μακεδονία ιστορικά και εθνολογικά για να καταναλώσω τον σανό που μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ στους αφελείς και στους αστοιχείωτους.
  Η ουσία είναι ότι σήμερα η ίδια η Ελλάδα έχει βάλει την υπογραφή της κάτω από την αναγνώριση του ΜΟΝΟΥ κράτους στον κόσμο που φέρει το όνομα Μακεδονία, και το οποίο (με δική μας αποδοχή και ομολογία) κατοικείται από Μακεδόνες που μιλούν τη μακεδονική γλώσσα. Επομένως ακόμη κι αν αναρωτηθεί ένας ξένος «για να ονομάζεται αυτό το κράτος Βόρεια Μακεδονία, θα πει ότι υπάρχει και μία νότια Μακεδονία», το λογικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η ανύπαρκτη στον επίσημο διεθνή χάρτη νότια Μακεδονία θα πρέπει να είναι το σκλαβωμένο υπόλοιπο της βόρειας Μακεδονίας που περιμένει τη λύτρωσή του από τους Μακεδόνες συμπατριώτες του. Εφόσον έχουμε δεχτεί ως Ελλάδα ότι μακεδονική γλώσσα είναι αυτή των Σκοπίων και Μακεδόνες είναι οι Σκοπιανοί, δεν στέκει λογικά να υπάρχουν κι άλλοι Μακεδόνες που έχουν τελείως διαφορετική μητρική γλώσσα – όπως δεν θα έστεκε λογικά να υποθέσει κανείς ότι οι Βορειοκορεάτες μιλάνε κορεατικά και οι Νοτιοκορεάτες κινέζικα, ή ότι οι Δυτικογερμανοί μιλούσαν γερμανικά και οι ανατολικογερμανοί πολωνικά. Το λογικό συμπέρασμα λοιπόν για οποιονδήποτε ξένο που δεν είναι υποχρεωμένος να έχει εντρυφήσει στην Ιστορία των Βαλκανίων, είναι ότι αυτός που μιλάει τη γλώσσα του τόπου είναι και ο αυθεντικός κάτοικός του. Άρα η ελληνική Μακεδονία είναι προς το παρόν σκλαβωμένη και έχει αποσπαστεί από τη μία και γνήσια Μακεδονία η οποία μιλάει μακεδονικά και κατοικείται από Μακεδόνες. Αυτή τη «λύση» κατάφερε να πετύχει ο ανιστόρητος Τσίπρας, που θα μας δημιουργήσει απίστευτα προβλήματα στις ερχόμενες δεκαετίες.

  2. Γιατί κουράστηκα να ανέχομαι την αλητεία ως μορφή «κοινωνικού αγώνα» και τους διάφορους «Ρουβίκωνες» να εξευτελίζουν τη χώρα μου διεθνώς ασκώντας εξωτερική πολιτική τραμπουκισμού στο όνομά μου, χωρίς να με ρωτήσουν – και να με απειλούν κι από πάνω όταν θέλω να συμμετάσχω σε συλλαλητήρια για μείζονα εθνικά ζητήματα λέγοντάς μου ότι «θα χυθεί αίμα».

  3. Γιατί δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας ή όχι, ούτε θεωρώ ότι αυτό είναι ζήτημα που θα πρέπει να απασχολεί καν τα δελτία ειδήσεων. Αρκετά με το χάιδεμα αμετανόητων ψυχοπαθών δολοφόνων. Δεν μπορούμε άλλη επαναστατική γυμναστική και ένοπλο αγώνα. Μπουχτίσαμε. Όποιος θέλει να αλλάξει τη ζωή του και τον κόσμο ας καθίσει να σπουδάσει, να δουλέψει και να δημιουργήσει. Έτσι πάνε μπροστά οι λαοί και όχι με αρχιτεμπέλαρους αυτόκλητους σωτήρες που ζουν από ληστείες και βγαίνουν με τα κουμπούρια στους δρόμους για να επιβάλουν θανατική ποινή με συνοπτικές διαδικασίες σε όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του. Και στο κάτω-κάτω αν η «17 Νοέμβρη» ήταν πραγματικά αντιστασιακή αριστερή οργάνωση ας ξεκινούσε τον ένοπλο αγώνα της κατά της χούντας την περίοδο 1967-74 και όχι αφότου έπεσε αυτή το 1975. Είναι σαν να ιδρύθηκε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ έναν χρόνο αφότου έφυγαν τελείως από τη χώρα οι Γερμανοί, Ιταλοί και Βούλγαροι κατακτητές και να προσπαθεί να μας πείσει μετά ότι έκανε αντίσταση! Και μόνο λόγω της ημερομηνίας έναρξης της δράσης της «17 Νοέμβρη» δικαιούμαι να λέω ότι επρόκειτο ουσιαστικά για άθλια πρακτοράκια που εχθρός τους ήταν στην πραγματικότητα η δημοκρατία και όχι η χούντα, διότι επί δημοκρατίας έδρασαν.

  4. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ επέβαλε το πιο εξοντωτικό φορομπηχτικό καθεστώς που έχουμε ζήσει ποτέ, πνίγοντας κάθε ατομική πρωτοβουλία και δίνοντας αντικίνητρα για εργασία. Για παράδειγμα, η επιβολή ασφαλιστικών εισφορών ακόμη και σε όσους αμείβονται με αποδείξεις δαπάνης, αποτελεί κοινή κρατική αλητεία αφού ουσιαστικά ληστεύει τον φορολογούμενο χωρίς να του παρέχει καμία ανταπόδοση. Από όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για ελάφρυνση των φορολογικών βαρών, όχι μόνο δεν τήρησε ΚΑΜΙΑ αλλά χειροτέρεψε την κατάσταση.

  5. Γιατί ενίσχυσε σε μεγάλη μερίδα Ελλήνων την εντύπωση πως μπορούν να ζουν από τα χρήματα των άλλων, να βασίζονται δηλαδή σε επιδοματικές πολιτικές του κράτους και να αποστρέφονται την επιχειρηματικότητα και την επιδίωξη του κέρδους που είναι όμως εκείνοι οι παράγοντες οι οποίοι γεννούν πλούτο σε όλες τις οικονομίες του πλανήτη.

  6. Γιατί επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο κρατισμός θέριεψε, η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων ουσιαστικά έπαψε να υφίσταται, και η αριστεία αντιμετωπίστηκε με περιφρόνηση και απέχθεια – ιδίως στην Παιδεία όπου κάτι τέτοιο έχει αποδεδειγμένα διαλυτική επίδραση.

  7. Γιατί η δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη Αριστερά όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αντιμετωπίσει το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας το οποίο συνιστά την υπ’ αριθμό 1 απειλή για το μέλλον της, όχι μόνο δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την ανάσχεση του κύματος φυγής των νέων μας προς το εξωτερικό, αλλά και προχώρησε ανενδοίαστα στο άνοιγμα των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων διευκολύνοντας την αθρόα μουσουλμανική λαθρομετανάστευση – πράγμα που ισοδυναμεί πρακτικά με αντικατάσταση πληθυσμού στην πατρίδα μου.

  8. Γιατί αηδίασα με τη διπροσωπία, τη χυδαιότητα και το ψέμα που δεν γνωρίζουν όρια. Βαρέθηκα να με περνάνε για ηλίθιο οι αριστεροί της πλάκας που στέλνουν τα παιδιά τους σε πανάκριβα ιδιωτικά σχολεία και κάνουν διακοπές δωρεάν σε κότερα εφοπλιστών και μετά μου πουλάνε παραμύθια περί «ηθικού πλεονεκτήματος» και παριστάνουν τα λαϊκά παιδιά επειδή … δεν φοράνε γραβάτα. Έλεος! Όταν επιλέγεις να είσαι δημόσιο πρόσωπο και να κυβερνήσεις αυτόν τον τόπο, το ελάχιστο που οφείλεις είναι να επιδεικνύεις αντιστοιχία λόγων και έργων, να πείθεις δηλαδή τους πάντες πως αυτά που λες και πιστεύεις τα εννοείς και τα κάνεις πρώτος πράξη. Όχι να είσαι εσύ καλοπερασάκιας στα κρυφά και δημοσίως να παίζεις θέατρο ότι κόπτεσαι για το πώς τα βγάζει πέρα ο μεροκαματιάρης που του έχεις αλλάξει τα φώτα στους φόρους.

  9. Γιατί δεν μπορώ άλλο να με κοροϊδεύει το κάθε απελέκητο κούτσουρο που από τη μία μεριά βγαίνει και λέει ότι «οι πολλοί θα διοικούν και οι λίγοι θα υπακούουν» και από την άλλη λοιδωρεί και χλευάζει τα τεράστια πλήθη των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία αποκαλώντας τα «ετερόκλητο όχλο» και περιφρονεί απολύτως την εκπεφρασμένη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του ελληνικού λαού πάνω σε ένα ζήτημα που θίγει καίρια τις λεπτότερες εθνικές ευαισθησίες του.

  10. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε εμπράκτως ότι νοιάζεται μόνο για την παραμονή του στην εξουσία και ότι είναι πρόθυμος να κάνει οτιδήποτε του ζητήσουν οι ξένοι προστάτες του προκειμένου να μην αποχωριστεί τις καρέκλες. Για τον λόγο αυτό ασκεί μυστική διπλωματία και ήδη έχει δώσει πολλές ενδείξεις (η δήλωση Κοτζιά ότι «δεν πρέπει να να είμαστε μοναχοφάηδες» θα γραφτεί στα διπλωματικά χρονικά ως η κοτσάνα του αιώνα) ότι σκοπεύει να χαρίσει μεγάλο μέρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και της υφαλοκρηπίδας στους Τούρκους στο όνομα της δήθεν «ειρήνης και σταθερότητας στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο». Δεν κρύβει δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι έτοιμος να θυσιάσει τη μοναδική ελπίδα της Ελλάδας να σηκώσει ξανά κεφάλι μέσα στον 21ο αιώνα, χαρίζοντας τον τεράστιο φυσικό της πλούτο στον χειρότερο εχθρό της αδιαφορώντας για το αν με τον τρόπο αυτό τον ισχυροποιήσει τόσο πολύ ώστε σε λίγα χρόνια να μας ακρωτηριάσει και εδαφικά.

  11. Γιατί δεν ανέχομαι πλέον να εκπροσωπείται η χώρα μου στο εξωτερικό από ανίδεους και άχρηστους ιδεοληπτικούς που δεν ξέρουν ούτε πώς να σταθούν στην ανάκρουση ενός εθνικού ύμνου, ή δεν έχουν τη στοιχειώδη ευγένεια και ανατροφή να σηκωθούν όρθιοι όταν χαιρετούν δια χειραψίας μία κυρία –όπως έκανε ο Τσίπρας με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι– ντροπιάζοντας ολόκληρο τον ελληνικό λαό με τη στάση τους.

  12. Γιατί θέλω να έχω έναν πρωθυπουργό που πέρα από την πολιτική ιδεολογία του έχει συναίσθηση της πατρίδας που κυβερνά, που σέβεται το παρελθόν της , που παιδαγωγεί τον λαό με τη στάση του και τη συμπεριφορά του και αποτελεί πρότυπο μίμησης, και όχι έναν άθλιο τύπο που ξέρει μόνο να τσαμπουνάει ατάκες του Μάο διότι δεν έχει διαβάσει τίποτα άλλο στη ζωή του, που σπεύδει να υπερασπιστεί χυδαίες συμπεριφορές συνεργατών του και που εξευτελίζεται καθημερινά από τους γελοιογράφους για την ακατάσχετη ψευδολογία του και αμορφωσιά του.

  13. Γιατί η εκατόμβη της πυρκαγιάς στο Μάτι απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτοί που μας κυβερνούν δεν είναι μόνο επικίνδυνα ανίκανοι αλλά και παλιάνθρωποι στην ψυχή. Το πρωτοφανές θράσος της Δούρου που αντί να παραιτηθεί για τις πρωτοφανείς τραγωδίες που συνέβησαν κατά τη θητεία της βγάζει κι από πάνω ξεδιάντροπα προεκλογικά σποτ για την τραγωδία στο Μάτι παριστάνοντας μπροστά στις κάμερες τη σοβαρή περιφερειάρχη ενώ πίσω απ’ αυτές χαριεντίζεται ανέμελα τραγουδώντας «μια κότα στρουμπουλή, μια όμορφη πουλάδα» σαν να ψόφησαν πέρυσι απλώς 102 σπουργίτια και να μη χάθηκαν με τον φρικτότερο τρόπο ολόκληρες οικογένειες με μικρά παιδιά, με γεμίζει αηδία και αποστροφή για αυτά τα αναίσθητα πολιτικά σκύβαλα που δεν έχουν πάνω τους ούτε ίχνος συνείδησης και ανθρωπιάς.

  Και όπως λέει και το Ολυμπία ………. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

  Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Υπάρχει Ελληνας που θα ψήφιζε υπέρ της Νέας Μιζοκρατίας , βλέποντας τον ατσαλάκωτο γόνο του Μητσοτακέικου και του Χάρβαρντ, να υποδύεται τον χαζοχαρούμενο γείτονα της διπλανής πόρτας;

   Μου αρέσει!

  2. Οι Μιζοτακικοί , οι Ντορουποταχτικοί και οι παρατρεχάμενοι της δρακουλο-οικογένειας , μας ήπιαν το αίμα , τώρα θέλουν να μας ρουφήξουν και το μεδούλι…
   Όταν η οικογενειοκρατία , η απληστία και η αναλγησία για την καρέκλα γίνεται σκοπός , η καταψήφιση μας και το γιουχάρισμα γίνεται καμιά φορά καθήκον μας …

   Ποιος σοβαρός πολίτης θα εμπιστευθεί την ψήφο του σε ένα κόμμα που αναζητά την εξουσία με πρόσωπα υπόλογα στο νόμο και γνωστά και μη εξαιρετέα από το παρελθόν τους;

   Ήρθε η ώρα της κάλπης, επί τέλους, να καταψηφιστούν, οι «έντιμοι», οι πολύμπειροι, με βαθιές γνώσεις σε μιζοαρπαχτές και υπόλογες σχέσεις με,
   Offshore,
   Ελβετίες,
   Λίστα Λαγκάρντ,
   Λίστα Μπόργιανς,
   Λίστα Λουξεμβούργου,
   Λίστα Λιχνεστάϊν,
   Panama Papers,
   Paradise Papers,
   Λίστες, λίστες, … papers, papers, …
   Ακίνητα στο Λονδίνο,
   Ακίνητα στη Νέα Υόρκη,
   Ακίνητα στο Παρίσι,
   ………
   ………..
   …………..

   Η Νέα Μιζοκρατία, συγκεντρώνει στις τάξεις της τους πλέον άθλιους μιζοαρπάχτρες και κοτζαμπάσηδες, οι οποίοι νταραβερίζοντε με το κόμμα, για τα καθαρά προσωπικά τους συμφέροντα…

   Μίζα και αξιοπρέπεια πάνω απ΄όλα …

   Νέα Μιζοκρατία = Μαρεβοκρατία = Ντοροφαυλοκρατία :

   Μιλάμε για ομόρρυθμο εμπορική και πολιτική εταιρεία…

   «Οι παλιές αμαρτίες ρίχνουν μεγάλες σκιές»…

   Μου αρέσει!

   1. Ρε άντε γαμήσου κολοτούμπα του ΟΧΙ με το στυλό στον κώλο τα υπογράψατε όλα γιουσουφάκια της Μέρκελ. Φερέφωνα της χρυσής αυγής

    Μου αρέσει!

   1. Ο ΑΝΤΙ ΜΙΖΟΤΑΚΙΚΟΣ
    Ο ΑΔ-ΟΝΕΙΔΟΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ-ΜΑΡΕΒΙΟΣ … (Ο ΧΑΤΖΗ-ΑΚΡΑΙΩΣ ΠΟΡΤΟ-ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ)
    Ο ΦΑΝΤΗΣ

    Και γιατί χρησιμοποιείς τρία ψευδώνυμα, αφού είσαι το ίδιο πρόσωπο;
    Για να φαίνεστε πολλοί;

    χα χα χα χα χα χα

    Αρέσει σε 1 άτομο

  3. Καλά ρε Begar2, όλο αυτό το κατεβατό κάθισες και το έγραψες τζάμπα, μόνο και μόνο από φιλοπατρία και αγάπη για τους Έλληνες;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

   Μου αρέσει!

 2. Όλη η Ελλάδα Μακεδονία Από το το Διδυμότειχο μέχρι την Κρήτη και το Καστελόριζο όλη η Ελλάδα Μακεδονία!!!!!
  Μακεδονία ξακουστή,
  του Αλεξάνδρου η χώρα,
  που έδιωξες τους βάρβαρους
  κι ελεύθερη είσαι τώρα.
  Ήσουν και θα ‘σαι ελληνική,
  Ελλήνων το καμάρι,
  κι εμείς θα σ’ αντικρίζουμε
  περήφανα και πάλι.
  Οι Μακεδόνες δεν μπορούν
  να ζούνε σκλαβωμένοι,
  όλα και αν τα χάσουνε
  η λευτεριά τους μένει

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. (… Μια οικογένεια που μέλη της έχουν φιγουράρει πλάι στις λέξεις Siemens, Paradise Papers, Ερρίκος Ντυνάν. Με τον Κυριάκο να χρωστάει τα δάνεια του «Κήρυκα» Χανίων γύρω στα 700.000 ευρώ και το κόμμα του δάνεια πάνω από 240 εκατ. για τα οποία ο εισαγγελέας ζητά ποινικές διώξεις. Ο γόνος μιας πολιτικής δυναστείας διαπρεπών πορφυρογέννητων κυβερνώντων, «νόμιμων» ιδιοκτητών της εξουσίας να καταγγέλλει το σύστημα χρεοκοπίας που οι ίδιοι δημιούργησαν.

  Οι τύχες του έθνους, στα χέρια ανάξιων και αχρείων επίγονων πολιτικών, οδήγησαν σε πλήρη καταστροφή.

  Μας γαλούχησαν δεκαετίες τώρα, να αντιμετωπίζουμε με δέος κόμματα και ηγέτες και να τους θεωρούμε αναντικατάστατους και χαρισματικούς.

  Με ισχυρή πλύση εγκεφάλου σε καθημερινή βάση, για να μην μπορούμε να στρέψουμε την σκέψη μας παραπέρα και να πηγαίνουμε στην κάλπη υπνωτισμένοι και φανατισμένοι, για να ρίξουμε την ψήφο μας απόλυτα κατευθυνόμενοι…

  Αμφίβολες περγαμηνές κάθε είδους και υψηλής διαβάθμισης, μας προκαλούσαν άκρατο θαυμασμό και μας οδηγούσαν σαν πρόβατα στις εκάστοτε εκλογές.

  Θα συνεχίσουμε να παραχωρούμε την εξουσία σε αυτούς που μας κατέστρεψαν ή θα πούμε όχι στους κομματικούς μηχανισμούς που δεν υπηρετούν το έθνος και το κράτος;

  Το ερώτημα που τίθεται: Θα συνεχίσουμε να επιλέγουμε κόμματα που μας οδηγούν στην αγκαλιά των κοσμοεξουσιαστών αφεντάδων τους ή θα επιλέξουμε κόμματα, νέες, άφθαρτες υγιείς δυνάμεις, που θα αγωνιστούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες;…)

  Μου αρέσει!

  1. Ρε άντε γαμήσου κολοτούμπα του ΟΧΙ με το στυλό στον κώλο τα υπογράψατε όλα γιουσουφάκια της Μέρκελ. Φερέφωνα της χρυσής αυγής

   Μου αρέσει!

 4. ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΟΛΥΜΠΙΤΣΑ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ …ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 3 Κ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ Η ΞΕΦΤΥΛΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ

  Μου αρέσει!

 5. Όλοι στα εκλογικά !!!!! Καμία ψήφο χαμένη όπως διεμήνυσε ο Αντώνης!!!!!
  Πέντε χρόνια σκότους και ακόμα να φτάσουν τον Σαμαρά!!!!!
  Εκατό δις μας κόστισε μόνο η τίμια διαπραγμάτευση!!!!!
  Θα πάει μέσα επιτέλους κάποιος??????

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s